Ko nikad ne kaže šta misli?

Nisu svi ljudi isti. Neko odmah kaže šta misli, neko sve zadržava za sebe. Ko su oni koji nikad ne kažu šta misle po svaku cenu? 

Proverite da li spadate u tu grupu..

Bik
Bik neće reći gotovo nikad šta misli. Jedino ako treba nekog da pohvali, da kaže nešto lepo i da priča o lepim temama. U suprotnom će mudro ćutati i neće reći šta mu se ne dopada ili šta misli da nije u redu. Zato će nekad posle par godina reći šta mu je zasmetalo, a da niko to nije mogao ni da sluti. Njegov pogled nekad govori više od reči, ali i dela, takođe. Pokazaće Vam sigurno da nešto nije u redu, ali na neki njima svojstven način. Neće se pojaviti na sastanku, razgovoru, izbeći će proslavu itd.

Blizanci
Blizanci mnogo pričaju, zar ne? Jeste, to je tačno. Ali oni uvek znaju kad šta treba da kažu. Nikad Vam neće reći sve što mile nego ono što bi trebalo da čujete. On će sve reć na neki lep način, da se niko ne uvredi ili će zaobići neprijatne teme. Blizance prati loš glas da su dvolični, ali oni su dualni znak, što znači d akad ih nešto ne zanima, okrenu drugima svoju drugu stranu i gledaju svoja posla. Ne žele da se zameraju.

Rak
Rakovi neće nikada ni u snu reći ništa što bi bilo sigurno izvor sukoba. Oni će se praviti da nisu čuli da ih nešto bitno pitate, da nemaju vremena ili da ne mogu sada da misle o tome. Njih pogađasvaka mogućnost da neko nema lepo mišljenje o njima, jer su promenljivog raspoloženja i ne mogu da se odluče kome da kažu št treba ili ne, ne mogu da procene kako će ko reagovati. Onda kažu nešto da svi budu zadovoljni.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Ribe
Ribe će prećutati uvek sve što mogu. Oni važe za osobe kojenajmanje pričaju pa nikad nećete moći da imate neki stav o njima. Ne zato što ne procenjujete dobro ljude, već zato što Ribe drže svoju privatnost samo za sebe. To nije baš dobro za njihovo okruženje, ali ako Vam je potreban neko ko Vas neće osuđivati i neće reći šta mu sve smeta, ovaj zak je dobar sagovornik i prijatelj.

 
 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta