Ko ne prelazi preko svega lako?

Mnogi ljudi prelaze preko uvreda, rasprava, problema i nesuglasica jako lako. Tolerantni su i ne mogu dugo da budu bez osoba koje vole. Ipak, postoje osobe koje ne mogu da budu takve, nego  drže do sebe po svaku cenu. Proverite da li ste deo te grupe..
Bik
Bik je tvrdoglav, ali zna šta hoće. Uvek voli da ima svoja pravila, od kojih ne odstupa. Daje sve od sebe u odnosima sa prijateljima i partnerom, ali isto mora da mu se uzvrati. Kada nije tako bolje bi bilo da nadu za bolje sutra zaboravite, jer Bik trpi dugo, ali retko kad prelazi preko svega. Voli sebe i ne voli kompromis po svaku cenu. Potrudite se da se ne zamerate njemu, jer poverenje ne mozete lako vratiti.
Vodolija
Vodolije  su originalne, sanjalice, ali i uvek zabavne. One su uvek dobri prijatelji i retko kad su ozbiljne. Drže do sebe i tvrdoglave su. Ne možete ih ubediti da ste Vi u pravu, one su jedine koje znaju odgovor na sve. Vole da sve bude ispravno i jednako. Nekad su im prijatelji važniji od njih samih, ali ako ih neko izneveri, to uglavnom ne izađe na dobro. Prekidaju lako kontakte sa drugima i neprilagodljive su.  Ali ako ih naljutite verovatno ste mnogo pogrešili, jer su one generalno tolerantne.
Lav
Nikad nećete znati šta je dosada pored Lava. Neće vam dozvoliti da upadnete u kolotečinu dosadne svakodnevice. On voli život i ljude, a najviše voli sebe. Gledaće da ugodi sebi, kako bi on bio srećan, a onda će biti spreman da usreći i druge ljude. Uvek je veliki zavodnik i pozitivan je. Ipak, ako on donese odluku da prekine svaki kontakt sa Vama, mora da ste ga nekako uvredili. Neće lako popustiti. Zato budite korektni i otvoreni da ne biste bili u problemu sa Lavom. Lavovi vole skandale, pa i kad se radi o deci mogu da prave haos pa da zbog nekog malog incidenta prebace dete u privatnu osnovnu skolu, ako to mogućnosti dozvoljavaju. Kod njega je sve sa dozom glamura i drame, jer on ne zna drugačije, pa i kad postoji problem. 

 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta