Kakve likove privlačiš? Samo za žene

Svako ima svoj tip muškarca, ali kakve likove ti privlačiš?
Pogledaj u tekstu da dobiješ više informacija..
Ovan

Ti privlačiš muškarce koji vole aktivne žene. Mada, oni takođe žele da ti sve odradiš za njih. Dominacija je tvoje drugo ime pa ti ovo neće teško pasti. Bitno je da ti budeš ‘prva violina’, da te postavi na pijedestal i sve će biti ok, jer drugačije ne možeš da funkcionišeš. 

Bik

Ti si stabilna osoba, ali zato do tebe dođu partneri koji nisu kao ti. Nestabilni i nesigurni tipovi su uvek oko tebe, a u suštini ti treba neko ko je strastven  i pun života. Jedino tako ćeš biti zadovoljna, a i imaćeš na koga da se osloniš.

 

Blizanci

 

 

Oko tebe su uvek tipovi koji vole avanture i priču. Neki tip koji ima svoju filozofiju, prkosi svetu tako što ne želi da se skrasi i uplovi u ‘sigurnu luku’ - takav je uvek prisutan u tvom životu. Treba ti neko ko će imati it u dečačku stranu, ali i da bue praktičan, da ostvari ono što oboje zamislite, oko čega se dogovorite.

Rak

 

Tebi odgovaraju stariji i zreliji tipovi od tebe. Drugačiji izbor neće biti baš uvek srećan. Neko ko ti pruža stabilnost je uvek dobra prilika za tebe. Još ako možeš da planiraš budućnost, to je to.  Kloni se onih koji odugovlače i koji ne znaju šta hoće. Ne ostaj u vezi samo da bi bila u istoj, ako nisi srećna.

Lav

Privlačiš muškarce koji će se prvo postaviti prema tebi kao prijatelji. Pazi se toga, jer se može desiti da samo to i ostanu. Ta ‘prijateljska zona’ nije isplativa, pa ako ne želiš da samo budete drugari, postavi sebe na presto, a on nek se trudi oko tebe. Budi princeza, budi ponosna. Treba ti neko da se ponosi tobom svakog dana.

Devica

 

Ti si organizovana i odgovorna osoba, ali uglavnom naletiš na sanjare i umetnike. Nekad mogu biti i poročni ili neiskreni. Nećeš to lako otkriti, ali zato pazi na početku, da ne bi posle bilo problema. Treba ti partner koji će ti ispuniti želje, snove, da bude romantičan, da biste bili kompatibilni.

Vaga

Ponekad se pitaš da li baš sve to tako tebi mora da se desi. Privlačiš tipove koji su samodovoljni, samoživi i koji samo misle na sebe. Narcisi su otkad znaju za sebe, ali sui  direktni. Ovde nema skrivenih stvari. Samo je bitno da ti ne ulepšavaš partnera i da ‘igraš njegovim kartama’. Drži do sebe, budi tvrdoglava, više će te voleti.

Škorpija

Privlačiš likove koji su skloni uživanju. Tvrdoglavi, vole novac i hedonisti su. Šta da radiš sa njima? Prvo se opusti ne udovoljavaj svakoj sitnici koja im padne na um. Moguće su rasprave jer si ti ponekad previše zahtevna, a oni koji te žele prespori. Ti moraš da nađeš balans između želje za strastvenim partnerom i onim koji te obasipa pažnjom i ljubavlju. Kad to bude jedna osoba, bićeš srećna.  

Strelac

 

Privlačiš partnere koji su površni, pričljivi, ali to je nekad sve što rade. Uglavnom su oko tebe mlađi partneri. Treba ti neko ko će uvek biiti tu za tebe, za putovanja, priču, neprospavane noći. Neko ko je širokih shvatanja  i urban. Mnogo tražiš, ali mnogo daješ. Samo ne pritiskaj nijednog partnera jer će odmah pobeći.

Jarac

Svi likovi  oko tebe su neozbiljni. Ti si ta koja ‘drži sve konce u rukama. Gledaj da ugodiš sebi, da se usredsrediš na sadašnjost, da postaviš dobru bazu za neki odnos. Onaj ko bude imao najviše strpljenja, on će te i osvojiti. Ti nikako nisi za neke neozbiljne šeme, pa se ne trudi da održiš površne odnose.

Vodolija

Oni kojima se dopadaš vole da budu u centru pažnje. Tebi je to potpuno jasno i razumljivo. Treba to podneti, a ti si dovoljno sigurna u sebe da sve to razumeš. Nekad može doći do drame, do rasprava, ali ne obraćaj pažnju, sve su to nebitne stvari. Ti si jako inteligentna pa se svako ko bude želeo da bude s tobom, mora dobro pripremiti na nadmudrivanje i zabavu u isto vreme. 

Ribe

Ti privlačiš proračunate tipove. Na kraju se desi da završi sa likom koji svakom zna da nađe manu, zna dobro da se obuče, ali je prezahtevan. Traži od tebe da sve bude sređeno u kući, a tebi to nije na listi prioriteta. Treba ti neko ko te neće pritiskati, a da opet možeš da budeš u svom svetu, a da imaš podršku za napredak na poslu. Ako te previše kritikuje, nađi drugog. 
Ovaj moj tekst je prvobitno objavljen na MONDO portalu. 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta