Kako oraspoložiti koji znak?

Da li ste znali da postoji način da poboljšate raspoloženje svake osobe u kom god da je znaku rođena? Tako je! Možda mislite da nije od pomoći ako znate nečiji znak ili svoj znak, ali uverićete se da astrologija može biti vrlo korisna..

Niko ne reaguje isto na probleme. Ono što može oraspoložiti jednu osobu, ne mora da znači da će imati isti efekat na drugu osobu. Značajno je znati kako sve možete oraspoložiti prijatelja, partnera ili nekog člana porodice. Pređite na tekst i saznajte šta zvezde kažu o svemu..

Ovan

Ako želite da oraspoložite Ovna, dovoljno je da ga iznenadite. Odvedite ga na utakmicu, na neko mesto na koje ne ide stalno, razbijte rutinu. To će biti pun pogodak. Ovnovi vole spontanost, kretanje, neke nove aktivnosti, pa je samo bitno da im ne bude dosadno.

Bik

Kod Bika je bitno da probudite njegova čula. Ugodite mu. Odaberite neko cveće, napravite listu omiljene muzike na internet, skuvajte mu omiljenu hranu. Čak i jedna čokolada bi bila dovoljna, samo da je slatki znak pažnje.

Bikovi su senzualni, vole materijalne stvari, pa će ih bilo šta što je povezano sa uživanjem u ukusima, mirisima i muzici, oraspoložiti.

Blizanci

Blizancima je samo bitno da ih druga osoba sasluša kada imaju problem i da imaju sa kim da popričaju o svemu. Posvetite im pažnju. Nemojte se samo pretvarati da Vam je stalo nego izdvojite vreme za drage Blizance. Oni će znati to da cene. Nekad će im biti potreban savet, a nekad će samo znati da ispričaju šta imaju i to će biti dovoljno. Samo budite tu za njih kad pozovu.

Rak

Pokažite Raku da ga cenite. Ovaj znak, kojim upravlja Mesec, je dete Zodijaka. Oni se uvek trude da usreće sve druge, ali nekad zaborave na sebe. Ono što je tipično za njih je da  menjaju jako brzo raspoloženje i da nikad niste sigurni kako se osećaju. Retko stavljaju sebe na prvo mesto, ali im nekad treba potvrda da vrede, da ih volite id a cenite sve što rade za Vas. Mnogo će se bolje osećati kada i njima poklonite vreme i pažnju. Neka poruka, lepa reč, neki poklon za dom – to je sve što im je potrebno.

Lav

Lavu samo treba da bude u centru pažnje. On tu blista i dobro se oseća. Ne zapostavljajte ga kad ste na nekom događaju, skupu ili kad ste sami. Mora da zna da je on centar i tema svakog razgovora. Lav je kreativan pa neki čas slikanja, gitare ili čak karte za concert omiljene grupe mogu oduševiti ovako zahtevnu osobu.

Devica

Devicama  treba kupiti nešto što nisu mogle da priušte sebi, a sad mogu. Ako nešto želi odavno postaraajte se da to i nabavite. Uglavnom se može desiti da žele da Vam vrate šta god da im poklonite, ali će prihvatiti na kraju. Skromnost Device preovladava u svakom gestu. Spontani poklon, kada Vam ništa nije potrebno ili kada ne postoji specijalni povod, jer idealna stvar za ovaj znak.

Vaga

Vage ne mogu dugo da budu u lošem raspoloženju, pa ne morate mnogo da se trudite da je oraspoložite. Vaga je spremna da uradi sve da bi bila srećna. Pohvalite je za nešto što je dobro uradila, na neki uspeh ili pohvalite njen izgled. Vole pohvalu i pozitivne ljude oko sebe. Samo udelite komplimente, to je dovoljno.

Škorpija

Sa njima nije lako, ali pokušajte da nasmejete bilo koju Škorpiju. Jeste teško, ali nije nemoguće. Tako će se opustiti i oraspoložiti. Shvatiće da neki problemi nisu tako ozbiljni id a postoje lepše stvari u životu, da nije sve tako crno.

Prošetajte pored reke, jezera, makar idite do parka u blizini. Dobrobit jednostavnog uživanja je nemerljiv. Škorpiji samo treba kratka pauza od burnog života.

Strelac

 

Nove stvari, nova mesta, putovanja, iskustva – sve to je potrebno Strelcu. Doduše, on retko kad može biti loše raspoložen. Kupite mu slatkiše na meru, dve karte za neki izlet, a može to biti i muzej ili krstarenje rekom. Samo mu omogućite neko novo iskustvo i on će biti srećan. Čak i ako mu samo pričate o drugim zemljama i putovanjima, ako samo nešto planirate, to će takođe biti sjajan izvor dobrog raspoloženja.

Jarac

Jarac je najveći izazov od svih osoba do sada. Njega je teško držati raspoloženim, a još teže ga je opustiti i zabaviti. Teško se opušta, može mu stalno sve smetati ii ma uvek puno obaveza. Zato je važno da ga dobro poznajete ako želite da pogodite baš tačan trenutak dag a oraspoložite. Nekad ne morate ništa da uradite, dovoljno je samo da budete tu kao podrška, da on može nekom da kaže šta ga muči.

Vodolija

Ako želite da oraspoložite Vodoliju, dajte im neko vreme za sebe. Moraju tako da ‘napune baterije’, jer ih drugi ljudi mogu iscrpljivati. Lakše im je da razmisle o svemu što ih muči kad su sami, pa im to i omogućite tako što nećete o svemu ni zapitkivati i pustićete Vodoliju da kaže šta ima kad ona to želi.  Ohrabrite je da izađe napolje, u prirodu, a ne da sedi za kompom, jer mašine nisu život. Vodolija treba da izađes vremena na vreme iz zone komfora i da vidi da je svet oko nje lep isto kao i onaj koji sama stvara.

Ribe

 

Ako želite da oraspoložite Ribe potrudite se da date sve od sebe da budete ljubazni i nežni prema njima. Njima je teško, ali u većini slučajeva sve prećute. Kada kažu da imaju problem mora da je mnogo veliki. Spremite maramice, listu filmova, dosta vremena i ne pričajte ništa dok Vas osoba ne pita za savet. Ne pritiskajte ih da pričaju o bilo čemu ako ne žele. Čak i omiljena hrana ih može oraspoložiti, pa uradite šta mislite da je najbolje da bi se osetljive Ribe osećale bolje i bezbedno pored Vas. Šetnja pored reke, odlazak na neko novo mesto sa dobrom muzikom ili na vidikovac – sve su to dobri predlozi koji mogu imati uspeha.  

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta