Kako koji znak kaže ,,Volim te"?

Neki znaci lakše izgovore te dve reči, ali drugima je to preteško, pa ne mogu da kažu ništa,  čak i kad vole drugu osobu.

,,Volim te“ može da uplaši drugu osobu ili da je oduševi, pa da se i ona ohrabri da kaže šta ima o svojim osećanjima. Posle toga nema povratka. Ili će odnos napredovati ili će se neko uplašiti i pobeći. Ko voli da kaže te dve magične reči što pre, a ko nikada? Kako je to izgledalo kod Vas prvi put? Više o svemu ovome pogledajte dalje u tekstu i pišite nam u komentarima kako se Vi nosite sa tim. Da li je stvarno tako teško reći ,,Volim te“?

Ovan

Ovan voli ljubav. On uvek zna koga voli i kome šta može da kaže i kada. Kada mu kažete da ga volite, to je bitan trenutak za njega i zna da ceni te reči. On se veoma retko vezuje, ali kada se zaljubi, onda ne zna za sredinu. Ali, Ovan ne bi bio Ovan da ne bude on iznad drugih, najbolji. Zato će uvek sačekati da mu druga osoba prvo kaže šta oseća, pa će se on lako otvoriti.

Bik

Bik je spor, ali retko ulazi u veze. Daje sve od sebe i to se vidi, to svi mogu da primete, ne samo partner Bika. On bira pravi trenutak da kaže šta oseća. Ako Vi treba da kažete Biku da ga volite, on će sigurno biti prijatno iznenađen. Lakše će mu biti jer zna da može samo da uzvrati.

Blizanci

Blizanci ne vole baš te 'slatke' reči. Oni nikada neće reći da vole nekog, u lice, jer smatraju da nema potrebe za tim. Bolje je nekad da stvari ostanu tako spontane i da se ne pravi fama oko odnosa, nego  tek kad sve bude sigurno onda će reći. Blizanci, kao promenljiv i vazdušni znak, nestalni su ine žele da se obavežu, tako da i ako kaži i dalje to ništa ne znači. Ako se ne otvori što se tiče osećanja, onda dve reči ne mogu mnogo doprineti. Njih samo treba pustiti da im dođe vreme za romantične gestove. Bez žurbe.

Rak

Rak ima dosta ljubavi u sebi, ali je nesiguran povodom bilo čega što misli i oseća. On će odložiti izjavljivanje ljubavi dok ne bude siguran i u osećanja druge osobe. Rak uvek ide na sigurno. Ne voli da žuri.

Lav

Kada Lavu kažete da ga volite on će sigurno reći da  i on Vas voli. Onda treba da razmišljate da li on voli sebe ili Vas ili šta mu to znači. On je srećan kad kaže nekom šta oseća, ali nekad može da kaže, a da ne misli, samo da bi sve bilo u redu. Lav je laskavac, ne zaboravite to. On sigurno neće ulagati vreme u neku osobu do kojemu nije stalo, jer on jako ceni sebe i svoje vreme. Ipak, što se njega tiče, potrebno je mnogo više od dve reči da mu poverujete.

Devica

Devica može dosta vremena i energije da uloži da nađe odgovarajuću osobu za sebe. Nikada neće reći nekom da ga voli ako to stvarno ne misli. Dok ona sve ne izanalizira, dok ne bude stabilna  u tom odnosu i dok ne prođe neko vreme, sigurno se neće 'otvoriti'. Neće uzvratiti ,,volim te“ samo zato što tako treba. Nego ako to misli, onda će tako i reći.

Vaga

Vaga je romantična i voli da bude u vezi. Ipak, iako njome vlada Venera, planeta ljubavi, ona je jedini predmet u Zodijaku. Ne zaboravite to. Može se poneti veoma hladno prema osobi koja joj izjavi ljubav, ako nije sigurna u svoja osećanja. Zato, sa Vagama oprezno. Ako ona nekom izjavi ljubav, to je sigurno važno, jer ne bi ona tako olako to rekla. Ima poteškoće sa ozbiljnim vezama, pa sve mora da izvaga.

Škorpija

Pre nego što kažete Škorpiji da je volite, razmislite dobro kakv je Vaš odnos. Ako niste sigurni da li ste u izboljnoj vezi, da li se poveravate jedno drugom, da li mislite da to ima budućnost, onda nikako nemojte to da radite. Kod nje ste uvek na proveri, pa imajte strpljenja. Ona će reći da voli nekog samo ako misli da je to potpuno tačno i biće posvećena. Nemojte je slagati i uzvratiti joj ako to stvarno ne osećate i ne mislite. Budite iskreni, to će više ceniti.

Strelac

Strelac kad se zaljubi je kao malo dete koje slavi rođendan. Blista od sreće i uvek nosi osmeh na licu. On voli vezu jer veruje da život treba da bude lep i da svako treba sve da iskusi i da ostvari sreću. Voli svoju slobodu, tako da će teško on prvi reći Vama da Vas voli. On mora da zna da Vi njega nećete ostaviti pre nego što se potpuno otvori. Ako mu kažete prvi oduševićete ga i odnos će preći na viši nivo.

Jarac

Jarac je jedan od znakova koji vezu smatraju investicijom. Ne želi da gubi vreme. On ide na sastanke da bi našao osobu sa kojom može da provede život, a ne želi neto prolazno. Ako ste već duže vreme zajedno, onda verovatno ima neka osećanja prema Vama.

Svejedno je ko će kome prvi reći. Ako ste ozbiljni kao on oko odnosa, on će znati da ste spremni na sledeći korak. On uvek zna sve pa će sigurno to i reći kad mu kažete da ga volite.

Vodolija

Vodolija voli vezu, ali da bi se oustila mora da zna da to niej samo nešto prolazno da bi spustila gard. Uvek se brani od osećanja i izgleda hladno. Mora da bude u odnosu sa jakom bazom da bi se odlučila da izgovori da Vas voli. Ako želite da kažete Vi prvi, očekujte da će reći da mora da razmisli o svemu. Neka prođe neko vreme da se sabere pa će reći šta ima.

Ribe

Ribe vole da gledaju na svet sa ružičastim naočarima. Smatraju da ako su drugi našli pravu ljubav, i oni će. Ribe se ne daju, veruju u bajke zauvek. Nekad ne vide stvari realno. Kada im neko izjavi ljubav u potpunom su šoku jer nekad previde znakove ljubavi. Nekad su već u idealnom odnosu, samo treba da pogledaju u partnera. Mogu i prve reći da nekog vole, njima je romantika važna kao doručak, tako da je ipak važno da obratite pažnju na njohove postupke, a reči su manje važne u ovom slučaju.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta