Kakav je ko kad se zaljubi?

Kakav je Bik, Rak ili Lav kad se zaljubi?

Kada se zaljubimo nismo možda baš previše pametni, jer, kako pesma kaže ,,tu ne bira razum, nego srce". To je verovatno zbog ‘leptirića u stomaku’, zbog hormona. Neki naučnici kažu da je to izmenjeno stanje svesti. Možda i jesu u pravu. Niko od nas nije sav svoj kada se zaljubi. Ali kako se ponaša svako baš tada prema osobi u koju je zaljubljen, zavisi od toga u kom je znaku rođen. Pogledajte više u tekstu..

Ovan
Ovan se uvek žali kako je osoba u koju je potajno zaljubljen naporna, kako je nerazumna, kako ništa ne zna. To radi samo zato što ne može da prestane da misli na određenu osobu. Zato mora da priča o njoj stalno, pa šta god to bilo. Ovan neće priznati da i on može da se zaljubi. 

Bik
Bik ignoriše osobu koja mu se dopada. Izbegava kontakt očima i ne odgovara na poruke. Da, to je njemu logično, iako nikom drugom nije. Pre će rizikovati da izgubi voljenu osobu, nego da napravi budalu od sebe, da prizna svoja osećanja. 

Blizanci
Tokom razgovora sa osobom u koju su zaljubljeni, Blizanci pokušavaju da sve kao da će oni zauvek biti samo drugari. Samo prijateljstvo je moguće i ništa više, kad bi neko gledao tu situaciju sa strane. Tako se brane da ne pokažu svoju naklonost, a u realnosti je tačno da sa kim najviše komuniciraju, dopisuju se, provode vreme, uvek mogu biti u vezi ako postoji hemija. Kod njih sve tako počinje.
Rak
Rakovi imaju neku čudnu strategiju da pokažu osobi da im se dopada, da im je stalo. Oni sabotiraju sebe. Upoznajući osobu sa nekom drugom koja im možda više odgovaraju, testiraju svoja osećanja i pokazuju svoju neku drugu stranu, nezainteresovanu. To nema logike, ali Rakovima itekako ima. Pa ako to ne uspe onda možda i priznaju da im se neko sviđa.
Lav
Lavovi će uvek držati do sebe, a naročito kad se zaljube. Nikad neće prvi poslati poruku ili pozvati. Oni žele da se neko bori za njih. Nikad neće pitati nit u osobu da li je slobodna da se druže, nego ako se vide, videli su se, ‘neobavezno’. Nema čak ni lajkovanja na društvenim mrežama, to je zabranjeno, iako Lav sve vidi i sve zna. 
Devica
Devica uglavnom zadirkuje i kritikuje osobu koja joj se dopada. Uvek će se to videti. Pričaće kako nije baš dobra odeća osobe koja im se sviđa, kako je loša muzika koju sluša, ali samo da bi izazvala reakciju. To je neki neobični flert koji samo Devica razume, ali ona itekako pokazuje ko joj se sviđa baš tako, sarkazmom.
Vaga
Vaga uglavnom priča samo o poslu. Kaže da je zauzeta, da nema vremena, ona je ipak preozbiljna za veze i ljubav. Ponaša se kao da je odnos gubljenje vremena, a sve zato da bi videla da si se stvarno sviđa toj osobi i obrnuto. Nikad nije sigurna, ali joj je zato potrebno više vremena za sve. 
Škorpija
Škorpija šalje čudne male signale. Kada se približi nekom, onda prekida kontakt, pa opet sve tako. To radi da ne bi slučajno neko pomislio da je njoj previše stalo do nekog i da je zaljubljena. Pre će prećutati bilo šta, nego da se otvori. 
Strelac
Strelac se pretvara da ima vezu. Uvek. On je uvek zauzet i neko ga želi i uvek ima neke opcije. Nikad mu nije dosadno. Mora da pokaže svima da je neuhvatljiv i u tome je tajna. Želi da ga jure, pa ma koliko mu se neko dopadao.
Jarac
Jarac kaže da nije trenutno za vezu. On nema vremena. Prezauzet je svojom karijerom, poslom, obavezama, prekovremenim radom. Bitno mu je samo da ne izgleda kao da ima interesovanje, a može da krije zaljubljenost u nekog godinama. Teško je i njemu samom kad se zaljubi.
Vodolija
Vodolija kaže osobi u koju je zaljubljena da nema šanse da budu zajedno. To nikako nije ok, taj odnos sigurno nema šanse, a u sebi 'vrišti'. To je njen način, želi da ostane ‘ledena’ , da ne pokazuje osećanja. Tako će biti sigurna da je niko neće povrrediti, ali ona ipak želi da joj neko kaže da previše razmišlja i da treba da proba vezu, pa kako bude. 
Ribe
Ribe će sve lajkovati, gledati iz prikrajka, što na društvenim mrežama ili u društvu. Nikad neće prići osobi u koju su zaljubljene, već će čekati. Jedini način je da ta osoba nekako sazna, ali opet, ćutljive Ribe moraju nekom reći kakvo je stvarno stanje stvari. Njima nije problem ni da ostanu same, samo da ne urade ništa prve.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta