Kakav auto vozi koji znak?

 

Ovan, Lav, Strelac su vatreni znaci i vole da voze brze i skupe automobile. 

Ovan će uglavnom izabrati auto crvene boje, sportski model, onaj u kojem može brzo da vozi. Ovnovi ne troše previše novca na automobile, ali vole da je to što voze najkvalitetnije moguće. Vole i automobile koji nisu preveliki i mogu lako da se parkiraju. 

Lav neće štedeti na kolima. Auto nije samo prevozno sredstvo već i statusni simbol. Ako je u mogućnosti, Lav će kupiti neko luksuzno vozilo, limuzinu.

Strelac je zahtevan kupac automobila, kao i Lav. Voli da vozi automobil koji može dobro da posluži baš u svim prilikama, zato najpre kupuje velike modele, ali jake, koji mogu da se voze brzo. Voli tamno ljubičaste ili teget  modele.

Zemljani znaci su  Bik, Devica, Jarac i vole da voze udobne automobile. Ne vole brzu vožnju.

Bik će odabrati auto koji je porodičan, a ako je žena Bik u pitanju, onda će odabrati klasični ženski model, manji i praktičan u crvenoj boji. Vole automobile upadljivih boja, pa ćete ih videti i u zelenim, žutim, ciklama modelima. 

Devica voli udobne modele, zgodne za parkiranje, i neće da troši mnogo novca na to. To je za nju samo sredstvo prevoza. Voli automobile koji su praktični i imaju štedljive elemente.

Jarac bira samo najbolje, ali ne srlja već se dobro raspita pre kupovine. Uglavnom bira automobil koji je braon, oker ili tamno siv, i ne menja često modele. Mnogo sporo kupuje automobil.

Vazdušni znaci su Blizanci, Vaga, Vodolija i vole da voze oštro i kupuju samo nove automobile. 
Blizanci će uglavno odabrati sportski auto. Čak možda kabriolet ili dvosed. Njima je bitno da može lako da se održava, ne vole obaveze oko automobila.

Vaga će odabrati neki nov, lep model. Bitniji je Vagama izgled nego funkcije automobila. Voli luksuz kao i Lav, ali će joj biti bitno da sve izgleda prelepo, uređeno u njenim omiljenim bojama. Sivo je dobar izbor ili možda srebrna boja automobila.

Vodolija će odabrati sportski auto. Bitno je da je brz i da je novije generacije. Ne voli velike automobile. Bira vozilo koje je plave ili sive boje.

Vodeni znaci su Rak, Škorpija i  Ribe  i voze lagano i ne žure nigde. Uživaju u vožnji. 
Rakovi će odabrati porodični auto. To im odgovara jer oni svakako planiraju da imaju porodicu, ako je već nemaju, a i vole komfor koji pružaju takvi modeli. Samo da je gepek veliki, a boja može da bude plava ili bela.

Škorpija će odabrati auto koji je stabilan, da po svim istraživanjima pokazuje dobre odlike, a ako kupuje polovan, proveriće sve podatke više puta, dok se ne uveri da je sve u redu. Bordo ili crni auto je omiljen Škorpijama.

Ribe vole udobna vozila. Uživaju u vožnji. Bitno im je da mogu da odu i na neki duži put. Vole modele koji imaju tamna stakla, dobro ozvučenje. Ribe će odabrati zeleno ili tamno plavi model, ali nije im boja toliko bitna, već da im automobil pruži sav komfor.

Zemljani i vatreni znaci moraju da idu u ovlašćeni servis jer su tako sigurni, bilo da je to mitsubishi servis, Mercedesov ili Fiatov, samo da imaju garanciju.

Među kojima ste vi?

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta