Jarac - Godišnji horoskop za 2018.

Dragi Jarčevi, 

Ove godine možete očekivati dosta prepreka, poteškoća, ali ćete se svakako uozbiljiti. Srećom, imaćete Jupiter kao podršku pa neće biti toliko teško.

Moguća su putovanja sa prijateljima, dosta novih poznanstvava, kontakata. Trebalo bi da se posvetite i sebi, ali da ne zapostavljate drage ljude. Budite otvoreni za svaku saradnju sa drugima. Imaćete dosta događaja koje treba ispratiti, pa iako Vam možda nešto nije zanimljivo odmah, ipak se potrudite da date šansu novim iskustvima, poslovima i ljudima. Održite stabilnost i ne prelazite preko nekih svojih principa. Držite do sebe i do svojih stavova.
Posao
Možete otkriti neke svoje skrivene talente koji će Vam pomoći da napredujete na poslu. To može možda biti čak Vaš novi posao, ako želite da menjate nešto u tom pogledu. Bitno je da znate da je godina idealna za usavršavanje, završavanje nekih stvari i svođenje računa. Konačno ćete znati šta želite da radite uvek, sa  kim i koje je radno vreme. Bićete sigurni da je sve stabilno na radnom mestu. Ako nije, samo tome ćete težiti. Budite praktični. 
Sve zavisi od Vas. Ne bi bilo loše da sarađujete sa drugima i da se uklopite u tim. To bi bilo dobro za brži uspeh na poslu. Imajte u vidu da postoje neke promene na bolje koje se mogu desiti u periodu od 16.5. do 8.8. pa treba iskoristiti taj period za neke nove stvari. Od 8.8. do 6.11. se treba zadržati na starim poslovima. Ne pravite nikakve promene tada, jer neće biti povoljne za budućnost. Tokom aprila, avgusta i u drugoj polovini novembra ne bi trebalo isto da započinjete neke nove poslove. Ostatak godine je dobar za bilo šta što ste zamislili. Saradnja sa prijateljima je dobra opcija, ali bi bilo dobro da radite nešto u čemu ćete uživati. Posvetite se poslu i trud će se isplatiti sigurno. Nije vreme za neko ulaganje veće, bolje sačekajte za to sledeću godinu. Bitno je da malo prištedite novac i da imate stabilno radno mesto. 
Ljubav
Oni koji su slobodni mogu se obavezati nekoj osobi, veza koja započne ove godine može biti prilično ozbiljna. Bitno je da znate da se sve iznenada može dogoditi od 16.5. do 6.11. Biće ovo prilično uzbudljiva godina.
Zauzeti bi trebalo da se posvete partneru malo više. Najbolje bi bilo da se stalno nešto dešava, da ne bi bilo dosadno. U suprotnom, moguć je raskid, ljubomora i rasprave u vezi. Dajte sve od sebe da ne pokvarite stabilnu vezu. Izdvojite vreme za vezu, ma koliko obaveza imali, jer drugog rešenja nema. Uživajte u slobodnom vremenu ili putujte malo više, to će osvežiti odnos. Strasti će biti jake od polovine marta do maja, kada je najkritičniji period. Pokušajte da izbegnete loše aspekte i tako održite odnos. 
Zdravlje
Vitalnost će biti jako dobra ove godine. Mogući su manji problemi sa leđima u prva tri meseca ove godine. Jačajte imunitet. Ove godine nećete imati probleme sa zdravljem, sem što ćete povremeno biti napeti, što je normalno, s obzirom na to koliko ste zauzeti.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali svoj termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com.

Povezane teme: 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta