Godišnji za Vodoliju

Ove godine ćete, za razliku od prethodnih, osetiti olakšanje. Imaćete utisak da konačno možda imate sreće i da ne morate toliko da se mučite. Ipak, nemojte ništa ostavljati za kasnije, sve obaveze rešavajte kad mora. 

POSAO
Što se tiče posla, imaćete osetan priliv novca. Ne morate brinuti, imaćete dosta sreće, ali ćete ipak biti nagrađeni za dosadašnji trud. Možda nećete videti brzo poboljšanje, jer imate dosta briga, obaveza i problema. Ono što je najbitnije ove godine je da ostavite privatni život po strani i da ne preterujete sa uplitanjem osećanja u posao.   Problemi na poslu su izvesni u drugoj polovini maja i tokom celog juna.  Dobre poslovne prilike mogu doći preko prijatelja, interneta ili neke grupe ljudi. Ako sarađujete sa inostranstvom povišica je sigurna. 

LJUBAV
Tokom cele godine ćete imati sreće u ljubavi, ali i sa nekim novim poznanstvima. Nemojte odlagati viđanje sa prijateljima jer baš preko njih možete upoznati neku osobu. Preko interneta je takođe to moguće. Još jedna opcija za Vas su putovanja, ali osoba ne mora biti iz Vašeg mesta. Ne brzajte, razmislite dobro o čemu se radi, razmislite dobro šta je bitno za Vas i kakva Vam osoba treba. Ako ste u braku, mogući su manji problemi u julu i avgustu. Partner može biti ljubomoran, ali mu ne dajte povoda za to. 

ZDRAVLJE
Pojačana nervoza će biti od polovine februara do kraja marta, pa onda u julu i avgustu. Moguć je problem sa pritiskom tokom cele godine, ali i nesanica ili bezvoljnost. Nemojte se zatvarati u kuću ako se ne osećate dobro već depresivno, nego se družite sa drugima. To će Vam popraviti raspoloženje. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta