Godišnji za Vagu

 

Ova godina će biti veoma dobra i zabavna za Vas. Jupiter će biti u Strelcu i praviti sekstil na Vaše Sunce i konačno ćete zablistati. Opustite se i gledajte kako da iskoristite najbolje sve što Vam se pruža. Ne možete izbeći obaveze, ali možete odraditi šta se može. Ipak, bićete pozitivni, pa će sve ići mnogo lakše nego inače. 

POSAO
Što se tiče posla, nećete imati nikakvih problema. Bitno je samo da odredite svoje ciljeve i da pratite osećaj. Nema zastoja, čekanja i problema ako date sve od sebe da nešto uspe. Potrudite se da se posvetite poslu i da date sve od sebe da završite sve obaveze na vreme. Mogući su problemi sa nekom muškom osobom. Ipak, imaćete toliko obaveza da nećete stići ni da razmišljate šta Vas sve opterećuje. Bitno je samo da pazite kome šta pričate i da se fokusirate na prioritete. Saradnja sa osobama iz inostranstva je preporučljiva. Ne uključujte previše emocije u posao. 

LJUBAV
Na početku godine može biti dosta problema u ljubavi. Ono koji su slobodni, mogu uleteti u neku avanturu. Oni koji su zauzeti mogu imati dosta rasprava tokom januara i sve do polovine februara. Bilo bi dobro da se to izbegne. Od marta meseca se stvari menjaju. Komunikacija može tokom tog meseca biti otežana, ali bar više neće biti stresa. Nećete se nervirati oko partnerovih problema, ali će i rasprave biti manje posle par godina stresa. 

ZDRAVLJE
Odlično ćete se osećati. Nikakve tegobe neće biti aktuelne. Bitno je samo da pijete više tečnosti i da ne preterujete sa slatkišima. Ove godine postoji velika sklonost ka gojenju. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta