Godišnji za Strelca

Ova godina će napokon biti srećna godina. Jupiter je u Vašem znaku i sve Vam ide od ruke. Pozitivni ste i ništa Vam nije teško. Budite posvećeni poslu, kolegama, ali ne zanemarujte partnera, jer je proleće prilično napeto doba, pa ne treba praviti problem sebi u tom periodu, ali ipak cela godina će biti veoma dobra, plodonosna i pozitivna. 

POSAO
Izbegavajte svaku pozajmicu. Ne nervirajte se ako Vam ne ide sve od ruke i brzo, kao što ste navikli. Bolje se potrudite da se ne nervirate oko posla nego dajte sve od sebe da završite sve na vreme. Gubićete fokus tokom cele godine jer Vam se neće ništa raditi. Ipak, ne odustajte nego se držite pravila i plana rada. Slušajte kolege koje Vas mogu dobro posavetovati. Nemojte preterivati sa trošenjem i budite umereni u svemu. Od decembra meseca će novčana situacija biti sjajna i onda ćete moći naredne godine da se opustite i da uživate u plodovima rada. 
LJUBAV
Tokom januara i februara ćete moći da uplovite u neku vezu. Ne opterećujte se previše ishodom tog odnosa nego uživajte. Ne možete odmah znati kako će se sve odvijati. Dajte šansu ljubavi. Ipak, moguće su avanture tokom cele godine. 

Ne ulazite u vezi u martu, julu i u prvoj nedelji novembra. Zauzeti, u ova tri meseca su moguće rasprave sa partnerom pa bi bilo dobro da izbegavate sukobe tada. Svaka svađa tada može dovesti do raskida. 

Poradite na komunikaciji i ako Vam je nekad jako težak period na poslu, ne prenosite tu nervozu na partnera.

ZDRAVLJE
Tokom druge polovine  februara i u martu su mogući problemi sa zdravljem. Moguća je glavobolja i problemi sa varenjem.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta