Godišnji za Škorpiju

Prošle godine ste mogli da iskoristite Vašu srećnu zvezdu kroz Jupitera koji je boravio u Vašem znaku. Mogli ste da putujete i da se nauživate, za razliku od ostalih znakova. Ove godine ćete napredovati poslovno. Sve u svemu, odlična će biti godina, imate čemu da se nadate. 

POSAO
Imaćete mogućnost da proširite svoj posao. Drugi ljudi mogu biti od pomoći. Ako neko nije iz Vašeg mesta ili zemlje, onda je bolje da sa njim sarađujete oko svega. Ako se bavite turizmom ili putujete zbog posla, to je isto dobro i profitabilno za ovaj period. Tokom jula do polovine avgusta su mogući problemi na poslu i neslaganja u razmišljanju sa kolegama će biti osetna. Najbolje je da ostanete pri svom stavu, ali da budete vredni. Tako ćete potrošiti negativnu energiju. 

Ako postoji mogućnost usavršavanja to bi bilo dobro da odradite sada dok su svi aspekti  sve odlični tj. tokom cele godine.

LJUBAV

Prošle godine ste imali razne turbulencije. Nije Vam bilo lako zbog velikih problema. Raskidi, razvodi, prekidi odnosa - a pritom neki odnosi nisu već bili stabilni, ali je opet bilo dosta nesuglasica. Od marta meseca postoji mogućnost da upoznate neku stabilnu osobu. Možete iznenada ući u baš stabilnu vezu i da sve teče kako treba. Jedino što je bitno je da treba da imate strpljenja za sve. Ne morate odmah verovati na reč, nego gledajte dela. 

ZDRAVLJE

U drugoj polovini godine su mogući problemi sa zdravljem. Ne nervirajte se nego se fokusirajte na sve što Vas veseli, jer je svaki problem uzrokovan stresom. Mogući su urinarni problemi. Ne preterujte sa začinjenom hranom. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta