Godišnji za Ribe

Ova godina je jedna sjajna godina za Vas. Ostvarujete svoje snove. Sve što ste započeli prošle godine sada možete ostvariti. Sada ćete lakše doći do ciljeva, imaćete i malo više sreće. 

POSAO
Ove godine bi trebalo da se posvetite poslu mnogo više. Januar i februar će biti jako naporni i napeti. Ne nervirajte se oko svega nego uložite više napora da rešite svaki problem. Drugi ljudi Vam neće biti od pomoći.

Ipak, ono što ja jako bitno je to da ćete moći da ostvarite svoje ideje i da ćete imati manje stresa oko novca. Konačno će se situacija stabilizovati. Nema više velikih uspona i padova kao proteklih godina, a to se dešava sve od marta meseca. Samo budite vredni i radite sve što možete sami i biće sve u redu. Neka muška osoba tokom zime Vas može nervirati na poslu. Pazite isto u prvoj polovini godine na troškove oko neke tehnike. Nije preporučljivo da kupujete neke veće aparate do kraja maja. 

LJUBAV
Tokom ove godine možete očekivati mnoga lepa dešavanja. Treba doći do dobrog perioda. Tokom februara, maja i septembra su moguća nova poznanstva koja će biti značajna. Trebalo bi da poradite na komunikaciji sa partnerom. Prekretnica je početak jula, kada ćete uvideti pravo stanje stvari. 

Ne vraćajte se na stare priče. 

Periodi u kojima ne treba ulaziti u brak ili vezu su mesec mart, jul i prva polovina novembra. 

ZDRAVLJE
Ove godine ćete se osećati baš dobro i pozitivno. Ne nervirajte se ako nešto ne ide kako ste zamislili. Bavite se sportom, jer je aktivnost neophodna. Bićete skloni uživanju tokom godine. Neće biti nekih većih problema. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta