Godišnji za Raka

Ova godina će biti malo lakša od prethodne, jer ćete bar imati bolje stanje na poslu. Bićete pozitivniji. Stabilna će biti situacija u ljubavi, pa nema razloga za brigu. 

POSAO
Mogući su manji problemi i nervoza na poslu od jula do polovine avgusta.  Neće sve ići od ruke i tako lako. Ne očekujte pomoć od drugih nego uradite sve što možete sami.

Svakako, potrudite se da se ne nervirate oko posla, nego dajte sve od sebe da uradite sve najbolje što možete. Nemojte trošiti previše novca. 

Završite započete projekte, poslove ili neki kurs, ali nije loša godina ni na započinjanje svega novog. 

LJUBAV
Dosta problema možete imati sa partnerom,  ako postoje nesuglasice od ranije. Ni ova godina nije dobra za vraćanje na stare priče. Od decembra meseca, tj. od kraja godine je dobar period za ljubav i nastavlja se na sledeću godinu.

Nastresniji period će biti od druge polovine maja do juna. Tada su strasti jake, nervoza može biti prisutna. Ne preterujte sa poslom. Pokušajte da održite stabilnost.

Oni koji su u dugim vezama mogu ući u brak ili započeti zajednički život. Slobodni, avanture su moguće ove godine, a druga polovina godine može biti plodonosna za neku novu vezu.

Ova godina nije godina kompromisa. Samo je dobro ono što vodi ka  stabilnom odnosu.

ZDRAVLJE
Ove godine možete biti premoreni. Ne opterećujte se poslom previše, jer možete biti pod stresom, a april i maj su meseci kada možete imati problem sa imunitetom. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta