Godisnji za Lava

Ovo je Vaša godina. Sve će Vam ići od ruke i bićete zadovoljni. Stabilizacija se očekuje na poslu. Što se ljubavi tiče, ne morate brinuti.
POSAO
Sada ćete morati da se saberete i da odredite prioritete na poslu, ali to neće biti tako loše. Budite pozitivni. Imaćete sukob sa autoritetom. Ne preterujte sa radom, jer možete imati problem sa zdravljem. Premor je izvestan tokom cele godine. Tek od decembra meseca možete očekivati da Vam se sav trud isplati. 
Od druge polovine avgusta i tokom celog septembra su mogući novčani problemi, pa pripazite na troškove.
Lošiji periodi mogu biti i tokom marta, jula i u prvoj polovini novembra.Tada nije dobar period za bilo kakvu promenu, potpisivanje nekih novih dogovara.
 
LJUBAV
Skloni ste zaljubljivanju. Možete biti skloni i flertu, ali ćete ipak moći da ostvarite neku ozbiljnu vezu sa osobom koja možda nije iz Vašeg mesta. Imaćete mogućnost da upoznate neku osobu preko posla, ali možda ste već imali neku nedovršenu priču sa njom. Ne vraćajte se na staro. Ako ste u vezi, od marta može doći do promena pa ne brzajte sa istim. 
 
ZDRAVLJE
Ove godine treba da se potrudite da se posvetite sebi, telu, ali i svom zdravlju. Mogući su problemi sa leđima i vratom tokom cele godine.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta