Godišnji za Blizance

Ove godine se možete radovati dobrim aspektima. Sve će Vam ići mnog brže i lakše. Imaćete više energije i osećaj da konačno možete da uradite nešto više u svom životu. Nema blokada, nema usporenosti. Bićete malo napetiji od aprila do polovine maja. Sve u svemu očekujte napredak i poslovno i privatno.

POSAO
Konačni znate šta hoćete i kako to da ostvarite. Koliko energije uložite u svaki posao, sve će Vam se vratiti višestruko. Bićete malo napetiji od aprila do polovine maja. Od polovine maja do jula ćete imati manje novčane probleme. Ne započinjite nikakve poslove u martu, julu i u prvoj polovini novembra. Nije preporučljivo jer aspekti nisu baš idealni tada. Možete imati odlične saradnje sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta. Ako su iz inostranstva to je još bolje. Ne nervirajte se nego gledajte kome šta možete da pomognete, a ko može Vama da učini neku uslugu da biste napredovali. Ipak, i dalje ne treba da budete neozbiljni što se tiče finansija. Nego se potrudite da date sve od sebe da završite sa poslom. 

LJUBAV
Ova godina je jako dobra za ljubav. Trebalo bi da budete srećni i da slavite jer je Jupiter u Vašem polju veza tokom cele godine. Imaćete više sreće nego ikad u poslednjih 12 godina. Iskoristite to. Na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu, a to može biti isto neko ko dosta putuje. Ako ste u vezi, putujte sa partnerom više i ove godine. Neki će imati pojačanu potrebu za slobodom, ali nemojte to pomešati sa potrebom da budete sami. Nije isto. Razmislite šta želite od veze i partnera, pa to i tražite. 

 

ZDRAVLJE
Tokom aprila i maja je moguć pad imuniteta,ali tokom cele godine ćete se osećati sjajno. Bićete pozitivni i nećete imati nikakve zdravstvene tegobe. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta