Sve će da vam ide od ruke ove godine, a i ako nešto bude išlo teže vi ćete sve da okrenete na šalu. To nije tako loše. Dajte svoj maksimum u svim oblastima i bićete nagrađeni.

Posao

Pređite sa reči na dela. Najbolje bi bilo kada biste se fokusirali i konačno sve što znate da probate da primenite na poslu. Imaćete podršku saradnika. Kritike nadređenih ne treba da vas potresaju. Bilo bi dobro da investirate u usavršavanje, u neke stvari koje su vam potrebne da bolje radite svoj posao. Možete čak i da obučavate druge ljude ako je vaš posao podoban za takve aktivnosti. Optimizam može da bude od pomoći, pa nećete lako da odustanete. Tokom februara je obavezna štednja, kao i tokom novembra.

Ljubav

Što se ljubavi tiče, tokom prva dva meseca biće prilično napeto i mogući su problemi. Isto važi za oktobar mesec. Tokom novembra bićete strastveniji nego inače. Potrudite se da u toku godine ne brzate sa zaključcima ako ste u vezi, nego se potrudite da ugodite voljenoj osobi. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo i neka čak ozbiljnija veza.

Zdravlje

Pripazite na ishranu ove godine, kao i na probleme sa kožom. Bićete preosetljivi tokom jeseni.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Dodaj komentar