Godišnji horoskop za Vagu

Srećan rođendan, drage Vage!
Ova godina će biti veoma dobra za Vas. Jupiter će biti u Strelcu i doneće Vam nova putovanja, mogućnosti, a on će biti tu sve do prve nedelje decembra. Bićete pozitivniji. 

POSAO
Što se tiče posla, nećete imati većih problema. Bitno je samo da odredite svoje ciljeve i da pratite osećaj. Nema zastoja, čekanja i problema ako date sve od sebe da nešto uspe. Potrudite se da se posvetite poslu i gledajte da završite sve obaveze u roku. Ono što je važno je da su mogući problemi sa muškom osobom tokom novembra i decembra. Imaćete povećane troškove u toku ta dva meseca. U aprilu i maju sledeće godine su mogući manji troškovi i problemi na poslu. Bitno je da ne menjate posao u tom periodu, ako je moguće. Dobri meseci za posao su oktobar i mart. Ne ulazite u neka nova partnerstva od jula sledeće godine.

LJUBAV

Nećete se nervirati oko partnerovih problema, ali će biti manje rasprava tokom ove godine. Oni koji su u dugim vezama mogu da naprave da odnos ode na neki viši nivo, da počnu da žive sa partnerom ili da uđu u brak. Slobodni, Vi ćete moći da uđete u neku ozbiljnu vezu. Ne propuštajte dobre prilike tokom cele jeseni, ali mart i druga polovina sledeće godine je jako dobra za ljubav.

ZDRAVLJE
Mogućnost gojenja postoji do decembra, a posle toga je bitno da budete aktivniji. Bavite se nekom aktivnošću, nemojte biti pasivni. Važno je da tokom ove godine održite mir, tako da je bitno stanje duha za dobro zdravlje.

Poznate Vage su:
Kim Kardašijan, Monika Beluči, Ivo Andrić, Ketrin Zita Džouns, Majkl Daglas, Gvinet Paltrou, Gven Stefani, Hju Džekmen, Vil Smit, Met Dejmon, Ivo Andrić, Milorad Pavić..

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta