Godišnji horoskop za Strelca do kraja 2020.

Ova godina će biti stabilna. Jupiter će biti u znaku Jarca od 5.12, pa iako je Vaš vladar, dobićete samo ono što ste zaslužili. Budite posvećeni poslu, ali ne zanemarujte partnera, jer nije sve u novcu.

POSAO

Moguć je priliv novca. Ne nervirajte se ako Vam ne ide sve od brzo, kao što je kod Vas uvek jer je ova godina prilično sporija. Dajte sve od sebe da završite obaveze na vreme. Držite se svojih pravila i plana rada. Slušajte starije kolege koje mogu da Vas posavetuj. Nemojte da preterujete sa trošenjem nego uštedite više novca.

LJUBAV

Tokom januara  ćete moći da uđete u neku vezu. To može biti osoba koja nije iz Vašeg mesta. Preko prijatelja ili interneta je moguće poznanstvo. Ne možete odmah da znate kako će se sve da se odvija. Od jula do kraja godine su moguća poznanstva u izlasku i na putovanjima. 

Ne ulazite u vezu u martu, junu i u prvoj nedelji oktobra. Zauzeti, moguće rasprave sa partnerom pa bi bilo dobro da izbegavate sukobe tada.

ZDRAVLJE
Tokom druge polovine januara i u februaru su mogući problemi sa zdravljem. Moguća je glavobolja, išijas i problem sa pritiskom. Provedite više vremena u prirodi, pazite na ishranu, a ovo je godina kada ćete konačno morati da provedete računa o zdravlju tj. da počnete sa vežbanjem ako niste već.
Poznati Strelčevi su:
Britni Spirs, Kristina Agilera, Bred Pit, Vanja Grbić, Miroslav Ilić, Stiven Spilberg, Frenk Sinatra, Aljoša Vučković, Mila Jovović..

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Instagram profil je @astrolighthouse

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta