Godišnji horoskop za Strelca

Dragi Strelčevi,

Konačno Saturn izlazi iz znaka Strelca 21. 11. 2017. godine, posle dve i po godine. Nećete više imati toliko poteškoća i problema. Sve će ići lakše nego inače i optimizam će opet pobediti.

POSAO
isplatiće Vam se sav napor i trud koje ste do sada uložili. Imaćete dosta posla, ali ćete sve mnogo lakše obavljati nego pre. Moraćete da povedete računa o ulaganju i trošenju novca, jer će Saturn biti u polju novca, pa će opominjati da ne budete ‘široke ruke’ kao što znate.  

Moguć je povratak na posao koji ste radili pre, samo što će sada uslovi biti bolji za Vas.

Više ćete pažnje obraćati na kuću, porodicu, decu, nego na posao, ali ćete biti odgovorniji nego inače.

LJUBAV
Ova godina će biti godina dobra za porodicu, stabilizaciju, preseljenje. Stabilnost u ljubavi je izvesna, ali nećete brzati. Polako.

Najbolje bi bilo da vreme provedete sa osobom koja Vas ne nervira previše, sa kojom možete da provedete lepo i u tišini. Nećete biti zahtevni, već ćete samo želeti mir i ljubav ove godine, a ne avanture, što nije tipično.

Dobri meseci za ljubav su mart, jun i decembar.

Zauzeti, ne zapostavljajte partnera, nego dajte sve od sebe da Vam taj odnos uspe. Idite na neko putovanje i ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa leđima, regulišite ishranu. Bavite se nekim sportom, ali je bitno da nađete vreme za odmor i uživanje. To je važno da ne biste bili stalno pod stresom kao do sada.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste dobili informacije koje su Vam potrebne, naručili analizu ili zakazali svoj termin pošaljite poruku u inboks ili na mejl vilimonovic.jovana@gmail.com

 

 

Dodaj komentar

Planete na današnji dan

Rođeni na današnji dan

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta