Ova godina neće biti mnogo laka, ali će biti osetno lakša od prethodne. Nemate izgovore zašto nešto niste uradili kako treba. Dajte sve od sebe da budete uspešni. Imaćete dosta izazova u poslovnom i privatnom životu, ali je bitno da izađete na kraj sa svim tim obavezama i problemima. Sazrećete i nećete moći da zaustavite neke događaje u svom životu kao što ste navikli, nema odlaganja više.

POSAO

Mogući su manji problemi i nervoza na poslu od januara do kraja marta, kao i od avgusta do decembra. Ne očekujte pomoć od drugih nego uradite sve što možete sami. Problemi mogu da nastanu ako se ne potrudite dovoljno oko svega. Imaćete dosta sreće, pa ćete moći da menjate poslove i da birate koji Vam se poslovi dopadaju. Ipak, od muške osobe zavisi kako ćete da izađete na kraj sa svim problemima. Možda ćete više da trošite nego što zaradite. Štednja je neophodna, naročito u drugoj polovini godine. Imaćete podršku bliskih ljudi ako želite da se usavršavate.

LJUBAV

Dosta problema možete imati sa partnerom, ako ste u vezi ili braku, ako postoje nesuglasice od pre. Nemojte da se vraćate na stare priče, probleme, nego bi bilo dobro da se fokusirate na sadašnjost. Najlošiji period može da bude od polovine februara do druge nedelje marta. Oni koji su u dugim vezama mogu ući u brak ili započeti zajednički život, ali ove godine neće biti ništa teško, već mnogo će se lakše odluke donositi u vezi sa ljubavlju, brakom i zajedničkim životom.
U periodu od polovine maja do kraja juna se može vratiti neka osoba iz prošlosti. Držite se svojih principa bez obzira na sve, ne pristajte na ono što Vam ne odgovara.

ZDRAVLJE

Nemojte da se premarate ove godine. Mogući su problemi sa leđima i zubima. Bavite se nekim sportom ili makar šetajte.

 
Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Instagram profil je @astrolighthouse

Dodaj komentar