Konačno nećete više imati teret Saturna nasuprot vašeg znaka, pa ćete moći da odahnete. To znači da ćete moći lakše da ostvarujete svoje snove, želje, da nećete da imate toliko prepreka kao u protekle dve i po godine. Bićete raspoloženiji i spremni za nove poduhvate!

Posao

Moguća je veća novčana isplata. Ne libite se da uložite neku veću svotu novca u razvoj poslovanja. Potrudite se da se usredsredite na napredovanje, a ne na žal za prošlim vremenima, kada je sve bilo mnogo lakše. Ono što je drugačije od prethodnog perioda je to što nije kao što je bilo, jer sada nemate na koga da se oslonite. Morate da se uzdate samo u sebe. Ako vam nedostaje sertifikat ili diploma, vreme je da prionete na posao i da završite i naučite šta možete. Budite oprezni kada donosite neke nove odluke. Pomalo ste spori i oprezni, ali to neće da bude problem. Naprotiv, tako ćete sebe da zaštitite.

Ljubav

Imate osećaj da ćete ove godine nešto da menjate  u vezi sa partnerom. Odluku sprovedite u prvoj polovini godine. Ne želite da raspravljate više stvari koje ste raščistili odavno.  Bitno je da budete sigurni u svoje odluke. Dajte ipak sve od sebe u ljubavi. Potrudite se oko partnera. Ako ste slobodni, moguća je nova ljubav. Uvidećete kome se dopadate po naklonosti koju primećujete.

Zdravlje

Trebalo bi da porazmislite da posetite lekara makar preventivno. Moguć je problem sa urinarnim traktom i prehlade.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Dodaj komentar