Ovo je godina koja će biti malo napornija od prethodne. Imaćete mnogo više mogućnosti za napredak. Moći ćete da se povežete sa drugima, da se upoznajete nove ljude, koji mogu da Vam budu od pomoći na poslu. Ova godina će biti nešto napornija naročito za osobe rođene u trećoj nedelji aprila. Moraćete da pozavršavate sve obaveze koje se tiču posla, ali ne brinite, dobićete zasluženu nagradu.

POSAO

Odlična godina da završite neke poslove. Dosta stvari može da se promeni kod Vas, ali opak se potrudite da održite stabilnost. Bićete vredniji i finansije se mogu poboljšati osetno. Nemojte da kasnite sa rokovima. Neke stvari će Vam ići sporije nego inače, nemojte biti neraspoloženi zbog toga.  Od polovine februara do kraja marta su mogući problemi na poslu, pa se ne zamerajte kolegama. Od polovine maja do kraja juna ne bi trebalo da trošite previše novca ili da pozajmljujete novac drugima. Budite odgovorni.
Mogućasu poslovna putovanja tokom cele godine, sve do decembra meseca. Usavršavajte se, ako ste u mogućnosti.

LJUBAV

Ova godina će biti bolja što se tiče ljubavi. Nema nekih većih problema. Dobro se osećate ako ste slobodni i želite da uplovite u neku novu vezu.
Ne bi trebalo da ulazite u neku novu vezu od polovine februara do druge nedelje marta, od polovine juna do polovine jula, kao i u drugoj polovini novembra.
Komunikacija sa partnerom će biti dobra u ostatku godine i to je jedino na čemu treba da poradite. Imajte u vidu da možete biti prilično napeti od jula meseca, pa ne dozvolite da to utiče na Vaš ljubavni život.
Dobri meseci za ljubav su april, maj i oktobar.

ZDRAVLJE

Tokom prve polovine godine mogući su problemi sa cirkulacijom u toku maja meseca, a od avgusta je moguća glavobolja. Povedite računa o ishrani da ne biste imali probleme sa pritiskom.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Instagram profil je @astrolighthouse

Dodaj komentar