Ovo je godina koja će biti malo bolja od prethodne. Imaćete više mogućnosti. Moći ćete da se povežete sa drugima, da se družite i da upoznajete nove ljude.  Ova godina će biti malo više naporna naročito za sve rođene od  1.aprila do 10.aprila. I ove godine ćete morati da držite sve konce u svojim rukama, ali ćete bar imati više energije za to. 

POSAO

Odlična godina da započnete neke nove poslove. Dosta stvari se može promeniti kod Vas. Bićete agilniji, vredniji i mnogo se može promeniti finansijska situacija. 

Nemojte kasniti sa odrađivanjem obaveza. Možda će se neke stvari dešavati brže nego inače, ali pokušajte da se fokusirate na ono što je bitno. Od marta meseca ćete imati neke veće promene, ali biće željene.

Moguće su poteškoće na poslu, ali neće biti problema ako se dobro organizujete. Sukob sa autoritetom je izvestan, ali nemojte isprobavati to.

Bićete željni putovanja ove godine, ali ćete dosta i putovati. 

Od maja do oktobra je moguća neka saradnja sa osobom sa kojom ste već sarađivali ili ćete se vratiti na neke stare ideje i načine rada, ali će to biti uspešno za Vas.

Zastoji na poslu mogu biti od 6. 3. do 26. 3, tokom jula, kao i u novembru.

LJUBAV

Ova godina će biti bolja što se tiče ljubavi. Neće biti nikakvih problema. Mala nervoza je moguća u januaru, do polovine februara.

Komunikacija sa partnerom će biti mnogo bolja. Bitno je da ne zapostavljate partnera zbog posla ove godine, jer će Vam posao biti primaran. Idite na neko putovanje sa njim, prijaće Vam to da osvežite vezu.

Slobodni, treba da nađete osobu sa kojom imate odličnu komunikaciju. Potrudite se da se usredsredite na neke zabavne osobe, pune razumevanja. Na putovanju možete upoznati nekog. Dobri meseci za ljubav su jul i oktobar.

ZDRAVLJE

 

Moguća je glavobolja tokom januara do polovine februara. Problemi sa leđima tokom cele godine će biti aktuelni. Nemojte se premarati. Tokom septembra su mogući problemi sa varenjem.  Brinite više o sebi. Stresa će biti manje od marta meseca.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije

Dodaj komentar