Okrenućete novi list i uozbiljićete se. Sredićete svoj život, ali sve ono što ste odlagali ćete lakše da ostvarite u toku ove godine uz pomoć drugih ljudi.

Posao

Imaćete dosta aktivnosti u toku godine. Iskoristite dobre prilike koje se pružaju. Drugi ljudi će da vam budu od pomoći. U nekim trenucima biće bitnije poverenje nego novac. Važno je da pažljivo birate saradnike. U odnosu na prethodnu godinu, sada će da bude mnogo lakše i nećete više da imate poteškoće i prepreke. Nove ideje biće najvažnije. Budite ambiciozniji. Konkurencija je velika, ali ćete ipak da uspete da se izborite za svoje mesto.

Ljubav

Promene su stigle i ne znate šta prvo da uradite! Uzmite stvar u svoje ruke, ne čekajte da dođe trenutak za presek kada vama ne odgovara. Ako ste u vezi, odnos će da se uozbilji, ali dajte sve od sebe da ne bude dosadno u vezi. Bitno je da se stalno nešto dešava, a tako će veza da pređe na neki viši nivo. Ako ste slobodni, ove godine lako možete da upoznate osobu svog života. Verujte u dobre aspekte i posvetite se ljubavi, nemojte da bežite od nje. Bićete u dilemi sa kojom osobom da budete u nekoj ozbiljnijoj vezi, ali birajte po tome sa kim se osećate zadovoljnije i stabilnije.

Zdravlje

Potrudite se da se bavite sportom. Imaćete višak energije. Ne brinite previše o svakom, jer to može da se odrazi na vaše zdravlje.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Dodaj komentar