Možda neće sve da bude savršeno, ali će bar rezultati biti opipljivi. Konačno će sav trud da vam se isplati i imaćete dosta sreće što se tiče dosadašnjeg rada. Očekujte pohvale. Što se tiče privatnog života uspećete da izbalansirate sve.

Posao

Veoma ste izdržljivi i lako dolazite do rešenja na radnom mestu. Prihvatite uslove rada i nemojte mnogo da se bunite i da ulazite u rasprave jer to neće da vam donese napredovanje. Budite strpljivi i uporni. Odlično ste organizovani. Savršenstvo kome težite možete da postignete, ali uz dosta napora. Ako radite sami biće vam dosta lakše, uspećete da ostvarite sve ciljeve. Ako radite za nekog onda je moguća povišica, ali samo ako ste bili odgovorni do sada. Tokom februara, juna i oktobra nećete baš da budete dobro raspoloženi. Izbegnite nove početke tada. Ne menjajte posao ni u septembru.

Ljubav

Veoma ste staloženi u ljubavi i suzdržani. Ne želite ništa da menjate tokom ove godine. Posvetite partneru više pažnje i neće biti nikakvih problema.  Ipak tokom leta, ako ste slobodni, može da dođe do nekog poznanstva sa osobom koja nije iz vašeg mesta ili zemlje. Od septembra meseca ćete opet da se posvetite poslu, ali to ne znači da ne treba da se upoznajete sa novim ljudima.

Zdravlje

Tokom ove godine obavezno idite do zubara, šetajte više, a moguć je problem sa imunitetom.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Dodaj komentar