Možete da se radujete dobrim aspektima. Sve može da Vam ide  mnogo lakše nego inače. Imaćete više energije tokom marta i od jula pa do kraja godine. Mogući su povećani novčani izdaci ove godine, ali ćete nekako da izađete na kraj sa svim obavezama.

POSAO

Konačno znate šta hoćete i kako to da ostvarite. Koliko god energije da uložite u neki posao, vratiće  Vam se jako brzo. Bićete napeti od avgusta do oktobra.
Ove godine ne bi trebalo ništa da započinjete tokom februara, marta, kao i tokom jula i oktobra meseca. Tada je vreme za završavanje obaveza. Nisu dobri aspekti ni za potpisivanje nekih dokumenata ili započinjanje nekih poslova. Budite odgovorniji u tim mesecima da bi vam sve išlo mnogo lakše.

LJUBAV

Ova godina je jako dobra za strast, a što se ljubavi tiče, nemojte da preterujete u zahtevima prema partneru. Ako ste srećni u vezi, ne zapostavljajte partnera i ne uskraćujte mu strasti, jer će to biti okosnica dobrog odnosa ove godine.  Ne dozvolite drugima da Vam se mešaju u vezu.
Možete da upoznate neku zanimljivu osobu na nekom putu, ali to može da bude samo avantura.  Uozbiljićete se svakako, i samo ćete na trenutke imati potrebe za zabavom. Konačno ćete naći osobu koja Vam odgovara.

ZDRAVLJE

Tokom februara i jula se nećete osećati baš najbolje. Provedite više vremena na svežem vazduhu. Moguća je alergija, pa jačajte imunitet.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Instagram profil je @astrolighthouse

Dodaj komentar