Ove godine bićete opušteniji. Konačno nećete toliko da mislite o novcu nego ćete da uspete da se usredsredite na usavršavanje i zabavu. Brinućete više o budućnosti, a manje ćete da se osvrćete u prošlost. Verujte u sebe i sve što vam se pruža, a ne propuštajte nijednu priliku za napredovanje.

Posao

Ove godine je jako bitno da se usredsredite na posao. Vreme je za usavršavanje. Potrudite se da se fokusirate na prijatelje koji mogu da vam daju dobar savet u vezi sa poslom. Imaćete periodu toku godine, naročito na leto, kada će da vam bude svega preko glave. Ne dozvolite da vas neko izbaci iz takta, nego budite racionalni. Probudite ambiciju u sebi i neće doći niko ko će moći da zaustavi vaš napredak. Raspodelite dužnosti i drugim ljudima, ne morate sve sami. Izbegavajte potpisivanje nekih bitnih ugovora u februaru, maju i oktobru.

Ljubav

Novu ljubav možete da sretnete na fakultetu, na putovanju, na nekom kursu gde odete da učiteneki jezik, na primer. Ne bežite od otvaranja vašeg srca, iako biste radije da zauvek ostane sve kako jeste i da se ne zaljubite previše, nego taman toliko da možete uvek da odete. Ova godina nije takva i od vas zahteva stabilnost i fokus na ono što je stvarno bitno. Bitno je da sa voljenom osobom, ako ste u vezi, provedete svaki slobodan trenutak, ali da se stalno nešto dešava. Smislite aktivnosti – bilo da je to šetnja, kraći put, poseta rođacima ili prijateljima, sve to može da bude odlično, a da vam ne bude monotono.

Zdravlje

Pomalo postoji nervoza, ali ne toliko da ne možete da funkcionišete. Unosite više vitamina, jačajte imunitet.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

 

Dodaj komentar