Ovo je period u kom možete da postignete najviše ciljeve. Ne odustajte od svojih zamisli. Možete da rešite neka bitna pitanja vezana za nekretnine ili posao. Ne popuštajte ni sebi, ni drugima da biste došli brže do uspeha.

Posao

Dosta toga vam ide na ruku i možete da očekujete baš životnu prekretnicu. Ne nervirajte se zbog posla previše nego dozvolite sebi da se opustite i da date svoj maksimum na poslu. Ako ste već planirali da otvorite firmu, sada to i možete. Neka starija muška osoba može da bude od pomoći. Ne dozvolite drugima da vas sabotiraju. Nizaće se ponude tokom cele godine, na vama je da odaberete najbolju. Ako budete pomagali drugima da ostvare profit i vi ćete isto tako da napredujete.

Ljubav

Nemate potrebu da išta menjate u ljubavi. Pomalo vam je i dosadno. Ako ste u vezi, bilo bi dobro da izrazite svoje želje i da se otvorite partneru. Ne može niko da vam čita misli, ali s obzirom na to koliki je fokus na poslu ove godine, voljena osoba može da se oseća zapostavljeno. Ne dozvolite to. Partner želi da se više poveže sa drugima, da se druži, ali ako to nije moguće vreme je da jedno drugom budete izvor novih događaja. Ako ste slobodni, konačno ćete da uspete da raščistite sa prošlošću. Neke bivše ljubavi neće više dobiti šansu za ponovljenu ljubavnu priču. Neće biti previše romantike u vašem životu, ali to ne znači da ne treba da se zaljubite, to znači da ne treba da srljate u neku novu priču smatrajući je ozbiljnom.

Zdravlje

Biće vam neophodni mir i harmonija. Nećete moći lako da funkcionišete ako nemate vreme za sebe. Moguć problem sa cirkulacijom, kolenima, kostima, zubima. Bitno je da smanjite unos šećera ako je to moguće.

Pogledajte video verziju godišnjeg:

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Dodaj komentar