Godišnji horoskop za 2018. - Ovan

 

 

Ovan

Porodica i prijatelji su Vam jako važni. Odatle crpite svoju energiju. Lakše savladavate sve prepreke ako imate podršku drugih ljudi, a ove godine je to najbitnije. Imaćete malo više prepreka nego inače, ali ćete , snagom volje i upornošću, sve to prevazići. Tokom zime ćete imati malo više energije, proleće i leto će obeležiti bezvoljnost i nervoza, a jesen će biti rasterećujuća. Ova godina će biti naporna naročito za sve rođene do 1. aprila, tj. u prvoj dekadi znaka. 
Moraćete da donesete neke važne odluke u životu. Stvari koje nisu bitne će biti otklonjenje. Nećete gubiti vreme. Bićete odgovorniji i racionalniji, iako to Vama nije baš svojstveno. Ono što treba da naučite je da ne idete uvek 'glavom kroz zid' nego da sačekate dobar trenutak za neku akciju. Sada  treba da odlučite u čemu želite da uspete i da postavite cilj. Naučićete da nije sve do Vas i da postoje neki faktori koji Vas mogu omesti u ostvarenju želja.

Posao

Ove 2018. godine ćete  privesti kraju neke projekte koje ste započeli pre. Ako ste već u nekom ozbiljnom poslu, onda će to biti samo stabilizacija. Neće se mnogo stvari promeniti. Ako čekate na stalno zaposlenje, može se i to realizovati tokom ove godine. Bar ćete početi sa poslodavcem da pričate o tome, ako niste privatnik. Budite uporni i odgovorni. Sve radite na vreme. Saturn u Jarcu u Vašem polju karijere donosi poteškoće ako se ne ponašate zrelo i odgovorno na poslu. Bićete kreativniji nego inače, ali ono što je bitno je da pazite kako trošite novac jer Vam može 'kliziti kroz prste'. Ne pozajmljujte drugima i ne uzimajte kredit ove godine, koliko god da Vam se to čini kao dobra ideja. Od 19.4. do 7.9. je moguća neka saradnja sa osobom sa kojom ste već sarađivali ili ćete se vratiti na neke stare ideje i načine rada, ali će to biti uspešno za Vas. Ako budu stvari išle malo sporije u tom periodu, imajte strpljenja. Zastoji na poslu mogu biti od 22.3. do 15.4, od 25.7. do 18.8, kao i od 16.11. do 6.12. Tada je bitno da malo usporite. Fokus će svakako biti na karijeri tokom cele godine.

Ljubav

Ova godina će biti dosta bolja od prethodne što se tiče veza i ljubavi. Neće biti dobra situacija samo od 6.10. do 18.11. Tokom cele godine će komunikacija sa partnerom biti  bolja. Ako ne uspete da nađete zajednički jezik lako ćete završiti odnos u kom se ne osećate dobro, i to bez žaljenja. Sada je vreme da donesete bitne odluke i da presečete sve što nije kako treba.
Oni koji se osećaju dobro u vezi, koji žele da ozvaniče odnos, to će moći da urade tokom cele godine.
 Manji nemir ćete osećati u periodu od 16.5. do 6.11. kada možete da se stabilizujete što se tiče ljubavi. Podrška partnera neće izostati što se tiče posla i privatnog života. 
Slobodni, treba da nađete osobu sa kojom imate sjajnu komunikaciju, koja budi strasti u Vama i nećete morati da brinete tokom cele godine. 

Zdravlje

 Zdravlje će ove godine biti uglavnom dobro, sem stresa, koji će biti glavni problem do 16.5. pa od 6.11. Moguća je glavobolja. Problemi sa leđima tokom cele godine mogu biti aktuelni. Vežbajte, radite jogu, meditirajte, idite na masažu. Ugađajte sebi ove godine i telo će Vam biti zahvalno.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali svoj termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta