Online dekor - Gledaj i uči

Kada uređujete prostor u kom boravite kraće ili duže, bitno je da pratite trendove.

Nekoliko sajtova i instagram profila o uređenju koje ću vam preporučiti mogu pomoći da vaš prostor izgleda mnogo jednostavnije, lepše i modernije. Možda mnoge stvari nećete moći da nađete ili priuštite, ali možete nešto slično staviti ili napravite sami neke stvari. Bitno je da istrajete i da imate dom kojim se možete ponositi. Isto važi i za smeštaj koji se iznajmljuje. Što ga pre sredite kako želite, osećaćete se kao kod kuće, a to je cilj, zar ne?

 

design-milk.com

Na ovom sajtu možete naći dosta predloga za uređenje, ali i uredničke savete kako da vaš dom bude zadivljujući. Rubrike kao što su putovanja, arhitektura, stil, tehnologija, su prepune novih informacija, a verovatno baš ovde možete videti nešto što je unikatno ili što će se tek u budućnosti pojaviti u svetu dekora.

thebeatthatmyheartskipped.co.uk

Ovo je blog koji je posvećen uređenju, takođe. Predlozi za ono što morate imati ove sezone, šta ne treba staviti u dom, kako da izgleda u ovoj godini vaš dom – sve to i mnogo više na ovom blogu. Rohini je iz Londona. Novinarka  je i predviđa trend u narednoj godini. Fokusirana je na dekor, dizajn trendove, hranu. Možete čak i kontaktirati Rohini za savet tj. možete je unajmiti, ako vam nije dosta sve ovo na sajtu.

 

decor8blog.com

Ovaj sajt, čiji je vlasnik Holi Beker, koja se preselila u Nemačku iz Amerike, ima više od 1000 strana kvalitetnog sadržaja. Daje preporuke za dobre knjige za uređenje, ali prikazuje nam i predloge sa drugih sajtova koji su nam potrebni da 'skockamo' stan. Ako imate problem kako da dekorišete stan za rođendan ili Novu Godinu, ovde ćete naći sve dobre savete. Dekor stola ili spavaće sobe više neće biti problem, čak iako samo na kratko iznajmite apartman u Beogradu bilo gde.

www.huntedinterior.com

Na ovom blogu možete naći zanimljive trikove za uređenje. Kako da sve izgleda moderno korišćenjem nekih zanimljivih motiva koje možete naći u gotovo svakoj zemlji. Razmislite koliko bi vam koristilo da iskoristite svaki predmet koji posedujete i da mu nađete mesto. Baš zato ne treba ovaj blog zaobići. Posetite ga odmah.

Na sajtu designsponge.com možete rešiti večite probleme sa uklapanjem boja, uklapanjem neobičnih motiva i printova. Na sajtu postoje projekti uradi sam, koje možete sami primeniti kod kuće. Grejs Boni je vlasnica ovog sajta i drži ‘uzde kreativnosti’. Ako želite da vaš prostor ima lični pečat, kada završite sa čitanjem ovog  teksta, krenite  na posao preuređivanja.

@em_henderson

Ona ima jedan sjajan blog koji će vam se sigurno dopasti. Predstavljena je kao kompanija koja je u Los Anđelesu. Vole da bloguju o dizajnu, stilu, unutrašnjem uređenju i jako brzo donose odluke. Stil koji mogu svi prihvatiti je jednostavno udoban, prihvatljiv, a ne mora ništa biti previše skupo.

Postoje i predlozi za rentirani smeštaj, jer on ne treba ništa manje pažnje da dobije od smeštaja koji se ne rentira. I taj prostor se koristi za odmor, rad ili življenje – može se reći da njemu treba pridavati više pažnje.

Nikada ne sumnjajte da je neki prostor manje bitan, nije. Feng šui uz manje trikove dizajna enterijera su pun pogodak.

Autor: Jovana Vilimonović

Posetite stranicu Feng šui balans

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta