Ukoliko već imate željeni datum venčanja, možete konsultovati astrologiju u vezi sa tim da li su aspekti za "sudbonosno da" vas i vašeg partnera, povoljno tog dana. Ne samo što se na taj način može odrediti najbolji dan, već i sat i minut venčanja.

Ako niste znali, mnoge poznate ličnosti su to već uradile. Princ Vilijem i Kejt Midlton nisu nasumice zakazali svadbu. Oni su, zapravo, vodili računa da datum venčanja bude najbolji za njihovo potomstvo. Astrolog je savetovao vojvotkinju i da odloži porođaj carskim rezom, da bi dete bilo Lav u horoskopu, a ne Rak, ali sudbina je ipak htela drugačije.

Inače, uvek je bolje venčati se u nedelju, jer je to Sunčev dan, a subota Saturnov.

Ukoliko treba da pokrenete neki novi posao, sajt, Facebook stranicu za vašu firmu, objavite knjigu ili neku bitnu vest ukoliko se bavite novinarstvom, možete "pitati zvezde" koji dan u godini je najbolji za to.

Ukoliko, na primer, otvorite firmu na nepovoljan dan, šta god da uradite dobro, teško da će pomoći napretku.

Pazite i kad kupujete ili prodajete kuću. Ne samo što od datuma može da zavisi koliko čete tom priliko zaraditi, odnosno platiti nekretninu, već i kako ćete živeti u novom domu. Mir, stabilnost, harminija, mogu da zavise od dana kada ste kuću kupili ili ste se u nju uselili.

Isto važi i za kupovinu ili prodaju automobila, tehničkih aparata, kompjutera, telefona.

Astrologiju savetuju i kada sade biljke. To su radili i naši preci koji su se bavili zemljoradnjom, voćarstvom. Oni su pratili mesečeve mene. Ako Mesec raste, onda se sade biljke koje rađaju i rastu iznad zemlje, ako Mesec opada, vreme je za sadnju biljaka koje rastu pod zemljom.

Čak i mnogi koji su skeptični u vezi sa astrološkim analizama, konsultuju zvezde kada treba nešto veliko da urade, nošeni mišlju - ako i ne pomogne, ne može da škodi.

Naravno, treba imatu na umu da se ovde ne msili na određivanje dana venčanja bez partnera, na kupovinu kuće bez para, na pravljenje "računa bez krčamara". Reč je o elekcionoj astrologiji koja natalnu kartu osobe kojoj se određuje neki datum, ne uzima kao primarno sredstvo, već se na osnovu nekih drugih parametara bira najbolji trenutak za početak ili kraj onoga što tek treba da uradite.

Ako osoba hoće da se bavi umetnošću, gleda se da podznak početnog trenutka odgovara toj delatnosti (Vaga, Bik, ili vladar podznaka), bitan je Mesec - u kom je znaku i položaju, jer on označava kako će javnost prihvatiti delatnost. Bitno je i da Merkur nije retrogradan, naročito ako je u pitanju trgovina.

Čak je i Lejdi Gaga objavila album kad je prošao retro Merkur.

autor astrolog Jovana Vilimonović

Posetite stranicu Astroantares.net

Dodaj komentar