Dragi Rakovi, srećan rođendan!

Dragi Rakovi, srećan rođendan! Vi ste drugi kardinalni znak, ali prvi vodeni, i to ženski. Svake godine, kada počinje leto, krećete sa slavljem. I ove godine na poklon dobijate ovaj tekst/godišnji horoskop!

Ova godina je godina promena. To ste već uvideli, ali nastaviće se naredne dve godine isti trend. Jupiter će Vas podržavati sve do polovine novembra. 

Moraćete da se uozbiljite i ove godine više nećete imati izgovore zašto nešto niste uradili kako valja. Morate dati sve od sebe, jer Vam neće biti lako. Sve što ste odlagali sada treba da rešite, a na Vama je sva odgovornost. Ovo je jedna nova faza u Vašem životu kada ćete hteti da sve bude stabilno, a ako nije, nateraće Vas neki događaji da se posvetite svemu više. Moguće su neke velike promene u kući, bilo da je to  preseljenje ili renoviranje.

POSAO
Mogući su manji problemi i nervoza na poslu do 7. 9. Tada Vam možda neće sve ići od ruke. Ne očekujte pomoć od drugih ove godine, sve morate sami.  Finansijska situacija će tokom leta ove godine i proleća sledeće godine biti stabilna, ali ne i u ostatku godine. Tokom jeseni i zime bi bilo dobro da ne trošite previše novca, nego da štedite. 
Mogući su nesporazumi sa kolegama tokom februara i marta.
Sada je bitno da radite na svom statusu i da nekako završite započete projekte, poslove, fakultet ili započeti kurs.

LJUBAV

Slobodni, na nekom putovanju ili na mestu za zabavu, u izlasku, imate šansu da upoznate neku novu zanimljivu osobu. Taj dobar period će trajati od 11.7. do 5.11. 
Zauzeti, dosta problema možete imati sa partnerom, ako ste u vezi ili braku, ako neko od vas dvoje ne želi da veza pređe na viši nivo. Nemojte se vraćati na stare priče, probleme, nego se fokusirajte na sadašnjost.
U periodu od 6. 10. do 18. 11. se može vratiti neka osoba iz prošlosti. Ne pristajte na nešto što Vam neće odgovarati. Držite se svojih pravila. 

ZDRAVLJE
Nemojte se premarati ove godine. Mogući su problemi sa leđima. Posetite zubara. Povišen pritisak i nervoza do polovine novembra su sigurni. Morate se baviti nekom aktivnošću. Otvorite se i poverite se nekoj bliskoj osobi ako imate problem. To je jedini način da ne  budete tegobni tokom godine. Provodite više vremena van kuće.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com. Pošaljite poruku u inboks stranice, a možete  i poslati poruku preko viber broja +381 64 413 88 49. Isti podaci važe za kurs astrologije.

Planete na današnji dan

Rođeni na današnji dan

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta