Dnevni za 9.3.2019.

 

Ovan 

Provedite više vremena sa partnerom kod kuće. Danas ste prilično romantični. Ne pokazujte saradnicima svoje neraspoloženje.

 
Bik

Samo želite  da upoznate neku stabilnu osobu koja će biti uvek uz Vas. Ako ste zauzeti, sve ide kako treba. Ako se bavite trgovinom ili umetnošću lako ćete napredovati.  Isplanirajte vikend, tako ćete se oraspoložiti.

 Blizanci

Imate potrebu da Vaš odnos sa partnerom napreduje, ali mu to morate reći. Ako ste u vezi, budite romantični. Moguć je priliv novca. Odlično Vam sve ide danas. 

 

Rak

Danas ste previše usmereni na prijatelje. To može zasmetati partneru. Ako ste slobodni, nemojte biti previše zahtevni prema drugima, jer tako nećete privuću osobu koja Vam može odgovarati.

 

 

Lav

 Nemojte se previše nervirati oko finansija. Nije Vam do posla, ali zato treba postaviti prioritete. Završite ono što morate.
Devica

Dobro Vam sve ide u vezi, ali morate praviti kompromis. Moguća je avantura, ako ste slobodni. Držite se plana rada na poslu, to će Vam biti korisno.

 

 
Vaga
 

Nemojte ulaziti u rasprave sa partnerom. Prilično ste napeti zbog previše posla.
Budite fizički aktivni.

Škorpija

Nemojte zapostavljati partnera zbog posla, nego se malo bolje organizujte. Preko posla je moguće novo poznanstvo, ako niste u vezi. Doba rje dan za putovanja.

 
Strelac
 je flert sa nekom osobom koja nije iz Vašeg mesta. Pomalo ste haotični i to će se odraziti na Vaš rad. Ne uključujte emocije u posao.

 

Jarac

Pravite kompromis sa partnerom. Nemojte previše biti emotivni. Slobodni, moguće je poznanstvo sa nekom zanimljivom osobom. Budite kreativni danas.
 

Vodolija

Preopterećeni ste obavezama, a nemate dobre odnose sa kolegama, pa pazite da to ne eskalira. Danas ste prilično vredni. Nemojte se preforsirati.

 Ribe

Romantični ste i strastveni. Uživajte malo više u vezi. Moguća je avantura. Imate višak energije. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta