Dnevni za 13.3.2019.

Ovan
 
Ne pritiskajte partnera da uradi sve što ste Vi zamislili. Želite da budete u centru pažnje, to bi Vam prijalo. Pravite kompromise sa kolegama.
 
 Bik
 
Očekujte rešavanje nekih problema od pre. Imate dosta posla. Jako je bitno da se dobro organizujete i da se oslonite na sebe.
 
Blizanci
 
Imate prevelika očekivanja od osobe koja vam se sviđa duže vreme. Pokušajte da sliku sagledate sa svih strana. Ne brzajte sa odlukama o ljubavnom životu.
 
Rak
 
 Veoma ste uznemireni i ne osećate se dobro. Nađite neki način da se opustite. Pokušajte da popričate sa nekom bliskom osobom o svemu što Vas nervira na poslu.
 
Lav
Potrebno je da budete detaljni pri obavljanju poslovnih zadataka koje imate. Površnost će se lako videti. Moguće je kraće putovanje u vezi sa poslom.
 
 
 
Devica
 
Moguća je ponuda za promenu radnog mesta. Jako ste vredni i novčana situacija je dobra. Nemojte se naprezati danas, dan je idealan za uživanje. 
 
Vaga
 
Neodlučni ste  i možete da ostavite loš utisak na osobu koja Vam se dopada. Ako želite da budete sa nekim  onda je bitno da budete otvoreni. Pomalo ste nervozni.
 
Škorpija
 
Danas nije baš savršen dan za rad. Odredite prioritete. Nemojte se preforsirati. Vodite više računa o sebi.
 
Strelac
Postoji jedna osoba koja Vam je među prijateljima i koja se želi da privuče pažnju. Možda je ljubav baš tu pored Vas. Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom. Romantični ste.
 
Jarac
 
Smatrate da ste dovoljno vredni i da sve radite kako treba. Sve Vam ide od ruke. Saradnja je danas u prvom planu. 
 
Vodolija
 
Budite iskreni prema voljenoj osobi da ne biste imali veće probleme. Otvorenost se ceni. Slobodni, neka osoba sa posla će Vam privući pažnju. Moguća je dobra saradnja sa ljudima sa kojima ste odavno radili.
Ribe
 
Očekuje Vas jedan prilično zanimljiv dan. Veoma  ste energični i strastveni. Zauzeti, održite stabilnost. Završite poslove koje ste započeli ove nedelje.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

 

Povezane teme: 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta