Dnevni za 12.3.2019.

 

Ovan 
Danas je odličan dan za relaksaciju. Važno Vam je putovanje i druženje sa prijateljima, pa bi bilo dobro da izdvojite više vremena za to.  Skloni ste  uživanju. 
 
 
Bik
 
Sporiji ste nego obično. Nemojte se nervirati oko toga što Vam sve ne ide kako ste isplanirali, uradite šta možete i to će biti dovoljno. Platite račune na vreme.
 
Blizanci
Opterećeni ste obavezama koje stalno odlažete. Nemojte se nervirati, nego se organizujte bolje. Kolege će Vam pomoći oko svega, pa prihvatite pomoć drugih ljudi.
 
Rak
Sve ide bolje nego što ste zamislili. Zadovoljni ste uspehom na poslu. Moguć je napredak, polje posla Vam je danas aktivno. Potrudite se da se fokusirate na saradnju sa kolegama. 
 
Lav
Zadovoljni ste time kako sve ide na poslu. Ne zapostavljajte porodicu zbog obaveza koje imate. Danas bi trebalo da se bavite sportom  i da nađete vreme za zabavu.
 
Devica
Dobar je dan za ostvarivanje ideja. Planirajte bolje svoje vreme. Imajte u vidu da drugi nisu baš tolerantni što se tiče grešaka, pa zato dajte sve od sebe da sve odradite savršeno.
 
Vaga
Imate dosta energije. Veoma ste pozitivni, sve Vam ide od ruke. Danas je odličan dan za kupovinu odeće ili tehnike, pa ga iskoristite.
 
Škorpija
Danas očekujte dobru saradnju sa drugima. Ako ste u vezi, provedite više vremena sa voljenom osobom. Romantični ste i možete upoznati neku zanimljivu osobu, ako ste slobodni.
 
Strelac
Napeti ste zbog svega što Vas čeka danas. Potrudite se da se bolje organizujete, da ne biste nešto zaboravili i napravili sebi problem. Neka ženska osoba može biti od pomoći na poslu. Budite temeljni.
 
Jarac
Odlično se osećate. Bavite se sportom ili makar šetajte, to će Vam prijati. Trebalo bi da završite započete zadatke. 
 
Vodolija
Najbolje bi bilo da više vremena provedete u prirodi, ako je to moguće. Družite se više sa prijateljima. Bitno je samo da Vam danas bude zabavan dan, da se bavite različitim aktivnostima.
 
Ribe
 
Komunikativni ste. Imate puno ideja, ali pokušajte da  realizujete bar neke. Budite racionalniji. Moguć je  kraći put.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta