Ovan
Danas je odličan dan za ljubav i romantiku. Posvetite se partneru ako ste u vezi, a ako ste slobodni, onda možete upoznati neku zanimljivu osobu. Bilo bi dobro da pravite kompromise sa drugima.

Bik
Odlično se osećate. Odmor Vam je veoma potreban. Napeti ste, pa se posvetite razonodi.

Blizanci
Imate višak energije. Imate volju da pokrenete neke promene u svom životu. Promenite loše navike u ishrani, to će Vam dobro doći, jer su u suprotnom mogući problemi sa varenjem. Odličan je dan za kraća putovanja i druženje.

Rak
Moguć je priliv novca. Prilično ste zabrinuti za ishod poslova koje ste počeli. Dajte sve od sebe da uradite sve obaveze na vreme i nećete imati nikakve probleme.

Lav
Preosetljivi ste na kritiku. Nemojte previše pomagati drugim ljudima, nego završite svoje obaveze. Iskoristite popodne za relaksaciju.

Devica
Dobićete informacije koje su Vam potrebne, pa ćete moći da napredujete na poslu. Bilo bi dobro da bolje organizujete obaveze. Tako ćete ći u radnu nedelju bolje raspoloženi.

Vaga
Posvetite se poslu. Nemojte se nervirati ako sve ne ide kako ste smislili. Dajte sve od sebe da odradite najbolje što možete  obaveze koje su neodložne. Nađite vreme da se vidite sa prijateljima.

Škorpija
Imate potrebu da se dokazujete na poslu. Budite ambiciozni. Kolege mogu biti od pomoći.

Strelac
Imate potrebu za odmorom. Ne možete nikako sve da postignete odjednom da odradite i pod stresom ste. Budite racionalniji u trošenju novca.

Jarac
Imate povećanu potrebu za ljubavlju, pa se posvetite partneru. Ako ste slobodni, moguć je flert makar. Provedite više vremena sa dragim ljudima.

Vodolija
Ako niste u dobrim odnosima sa partnerom, sada je vreme da na tome poradite. Odličan je dan za kompromise. Slobodni, strastveni ste i moguća je neka avantura.

Ribe
Imate previše posla, što Vas može da Vas optereti.  Da biste proveli više vremena kod kuće moraćete da se organizujete bolje. Dajte sve od sebe da odredite prioritete i stići ćete sve na vreme. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

Dodaj komentar