Dnevni horoskop za 8.2.2019.

 

Ovan
 
Posvetite se blisim osobama danas. Morate se dobro organizovati da ne biste bili pod stresom. Pokušajte da izdvojite više vremena za sebe.
 
Bik
 
Odradite obaveze koje imate, da biste od sutra mogli da budete malo opušteniji. Ne pravite sebi stres zbog dosta posla. Bavite se sportom ili nekom aktivnošću.
 
Blizanci
 
Posvetite se partneru i porodičnom životu. Pokušajte da sa saradnicima  napravite kompromis oko svega. Dobro se osećate i veoma ste pozitivni, pa će sve na kraju dana biti uspešno. 
 
Rak
 
Svakako, nađite način da udovoljite sebi. Nemojte se preforsirati na poslu. Ne očekujte da Vam  neko čini usluge. Gledajte sebe.
 
Lav
 
Dajte sve od sebe na poslu. Drugi su ljubazni prema Vama. Zatražite savet prijatelja u vezi sa poslom.
 
Devica
 
Ako Vas neko nervira na poslu, ne obraćajte pažnju. Ignorišite sve što Vas ometa. Završite obaveze na vreme i pripremite se za vikend.
 
Vaga
 
Rasejani ste i veoma umorni. Ugodite sebi i partneru. Romantični ste i skloni flertu. Ipak, ne zapostavljajte posao.
 
Škorpija
 
Družite se sa prijateljima. Danas je dan za zabavu. Nemojte propustiti neke dobre prilike za saradnju. 
 
Strelac
 
Danas je dan za zabavu i razonodu, ne za posao. Komunikativni ste. Ipak, nemate dovoljno energije za sve obaveze pa se bolje organizujte.
 
Jarac
 
Dosta se brinete oko posla. Niste sigurni da će sve biti kako ste isplanirali. Pripremite plan rada i držite se istog.
 
Vodolija
 
Danas je dan za štednju, a ne za trošenje novca.. Ne trošite energiju na nešto što ne možete da promenite ili poboljšate. Nije dobar dan za šoping.
 
Ribe
 
Danas je sjajan dan za dogovore sa drugima, svi će  Vam uzaći u susret.  Iako Vam možda nešto nije po volji, napravite kompromis radi uspeha. Popodne provedite sa partnerom ili porodicom.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta