Ovan
 

Preosetljivi ste danas. Pokušajte da završite obaveze koje ste započeli. Budite temeljni iako nemate motivaciju.
 

Bik

 

Odličan je dan da ga provedete sa prijateljima. Nije vam lako da se dobro razumete sa svima. Bitno je da ne planirate više nego što možete da odradite.
 

 

Blizanci
 

Imate dosta obaveza. Vreme je da detaljno odradite jednu po jednu obavezu. Ne planirajte previše nego budite realni šta vam je prioritetno.
 

 

Rak

 

Obavezna je štednja. Strastveni ste danas. Ako ste u vezi može da postoji određena doza ljubomore. Bavite se nekom aktivnošću I budite fizički aktivniji.
 

 

Lav

 

Iskoristite dan za kupovinu stvari koje su vam neophodne. Pokušajte da izbegnete sve promene na poslu. Budite uporni da ostvarite svoje ciljeve i ostavite dobar utisak na druge ljude.

 

Devica
 

Dajte sve od sebe da napravite kompromis sa kolegama. Možete dosta dobro da ostvarite neke svoje ideje i da vas drugi cene više. Što se ljubavi tiče tu nema nikakvih problema, sve je onako kako ste isplanirali.

 

Vaga

 

Veoma ste haotični i napeti. Napravite plan rada da ne bi došlo do problema na radnom mestu. Možete da se preforsirate što se tiče poslovnih obaveza.

 

Škorpija

 

Veoma ste romantični. Niko ne može da vam odoli. Ako ste u vezi, vrlo lako može da dođe do dogovora sa voljenom osobom oko svega što vam je sada važno.

 

Strelac

 

Osetljivi ste.  Nije vam lako da dođete do rezultata koje ste zacrtali. Treba da napravite bolji plan rada i da razmislite koja vam je dobra motivacija da ne bi ste odustali.

 

Jarac

 

Vrlo ste komunikativni i lako se dogovarate sa drugima. Ništa vam ne pada teško na poslu. Stavite svoje potrebe na prvo mesto, a ne gledajte da samo ugodite drugima.

 

Vodolija

 

Moguć je priliv novca. Lako možete da napredujete. Razmislite kako bi ste mogli da dođete do dobrih rezultata, a neka mlađa ženska osoba može da bude od pomoći.

 

Ribe

 

Provedite više vremena sa porodicom. Ne primajte kritiku previše k srcu. Ako možete, napravite plan za sutra i odmarajte više popodne.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar