Dnevni horoskop za 7.3.2019.

Ovan
 
Posvetite se poslu. Posao će biti primaran danas, a ne veza, mada je flert na poslu izvestan. Odmarajte više.
 
 Bik
 
Romantični ste i strastveni. Danas je sjajan dan za zabavu sa partnerom.  Posvetite se malo više i biće sve bolje. Rasejani ste i nemate fokus uopšte.
 
Blizanci
 
Preosetljivi ste. Komunikativni ste. Tačno znate šta hoćete da postignete  i to će drugi ceniti kod Vas.
 
 Rak
 
Na nekom okupljanju kod prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu. Zadovoljni ste novčanom sitiacijom i time kako se stvari odvijaju na poslu. Malo ste sporiji nego inače. Nemate dovoljno energije danas.
 
 Lav
 
Na putovanju ili preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Nemojte se forsirati sebe da radite previše ako niste u stanju. Bolje je da  završite započete zadatke.
 
Devica
 
 Potrudite se da se okrenete ka dobrim stvarima u vezi. Očekujte od neke osobe pojačanu pažnju i komplimente. Na poslu sve ide kako treba, zadovoljni ste. 
 
 Vaga
 
Trebalo bi da se potrudite da budete što vredniji. Dajte svoj maksimum. Držite se plana rada i uozbiljite se. Provedite više vremena u prirodi. 
 
 Škorpija
 
 Ljubav je možda baš tu. Moguć je priliv novca i danas je idealan dan za nove početke na poslu. Budite temeljni.
 
Strelac
 
 Odradite samo svoje obaveze, ne morate uvek drugima biti pri ruci. Prijalo bi Vam  da provedete vreme kod kuće, sa porodicom. Pomalo ste nervozni.
 
 Jarac
 
 Prijatelji se mogu mešati u Vaš privatni život. Ono  što je bitno je da treba se suzdržite od kritikovanja kolega. Komunikativni ste.
 
Vodolija
 
Potrudite se da date sve od sebe na poslu jer će se to ceniti. Ne nervirajte se oko ljudi sa kojima nemate dobar odnos. Bolje ćete se osećati ako neko vreme provedete  u prirodi.
 
 Ribe
 
Romantični ste. Osećate se bolje nego inače.  Potrudite se da se dobro organizujete na poslu. 
 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

 
 
 
 
 

 

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta