DNEVNI HOROSKOP ZA 7.2.2019

Ovan

Danas nemojte da se  nervirate oko posla i novca, jer koliko god da uložite to će se isplatiti. Ako ste zauzeti, provedite više vremena sa voljenom osobom. Nije vreme za vraćanje na stare priče.

Bik

Isplanirajte sve obaveze koje morate da odradite na poslu. Danas bi trebalo da se više družite. Nemate fokus. Ne započinjite više stvari nego što možete da uradite.

Blizanci

 Ne zapostavljajte prijatelje zbog obaveza koje imate. Ne morate uraditi sve što ste isplanirali, nego postavite prioritete. Sada je vreme za neke nove zadatke i poslove. 

Rak

Dobro se osećate. Ambiciozniji ste nego inače. Drugi Vas podržavaju u svemu što radite. Očekuje Vas veoma uspešan dan.

Lav

Potrudite se da se fokusirate na  zabavu ili se bavite sportom. Prijaće Vam. Moguć je neki put. Što se tiče partnerskih odnosa,  želite da izdvojite više vremena samo za sebe.

Devica

Danas ste pod stresom zbog previše posla. Imate previše troškova, ne možete da postignete da sve odradite na vreme, ali i da uštedite novac, Vodite računa o zdravlju, jačajte imunitet.

Vaga

Danas ste prilično pasivni i bezvoljni. Potrebna Vam je neka promena. Kolege mogu dati savet kako da poboljšate svoj rad i onda ćete se bolje osećati. 

Škorpija

Danas ste romantični i nije Vam do posla. Radije biste odmarali. Ne nervirajte se oko troškova koje imate, samo budite odgovorni.  

Strelac

Jasno Vam šta treba da radite i sve Vam ide jako brzo. Budite odgovorniji na poslu. Skloni ste flertu, moguće je novo poznanstvo.

Jarac

Posvetite više vremena porodici, nije sve u poslu.  Obratite pažnju na detalje i na stvari koje je odavno trebalo da završite. Danas ste komunikativni i možete očekivati dobru saradnju sa svima.

Vodolija

Moguć je povećan priliv novca.  Osećate pritisak na poslu, ali ipak znate da idete u pravom smeru. Drugi ljudi mogu biti od pomoći u vezi sa problemima koje imate. 

Ribe

Sve Vam ide od ruke. Danas se osećate energično i poletno. Gledajte sebe i udovoljite prvo sebi, pa drugima. Moguća glavobolja, ne premarajte se.  

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta