DNEVNI HOROSKOP ZA 5.2.2019

Ovan 

Rasejani ste i ne osećate se baš najbolje. Ne zapostavljajte partnera. Slobodni, vidite sa prijateljima, a preko njih možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Bik

Posvetite se partneru. Priredite mu neko iznenađenje ili bar večeru. Imate puno samopouzdanja pa ćete biti skloni flertu.

Blizanci

Sve Vam ide sporije nego obično. Nemojte se nervirati oko toga što Vam sve ne ide kako ste zamislili na poslu. Budite detaljni danas.

Rak

Možete neke probleme koje imate na poslu i zadržati za sebe, ne opterećujte bliske ljude time. Opterećuju Vas obaveze koje niste završili na vreme. Nemojte sebi praviti pritisak, nego se bolje organizujte.

Lav

Provedite vreme sa partnerom. Ne dozvolite da Vaš odnos upadne u kolotečinu. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja, ako ste slobodni. Danas je dan za flert.

Devica

Potrudite se da se fokusirate na saradnju sa drugima. Možda neće sve baš biti idealno ili kako treba, ali se potrudite da date sve od sebe da tako bude. Mogući su iznenadni troškovi.

Vaga

Danas uradite nešto za partnera što odavno planirate. Ne odbijajte poziv za izlazak ili zabavu.  Mogućia je glavobolja.

Škorpija

Danas je sve kako treba u vezi sa partnerom. Romantični ste. Slobodni, na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu. Planirajte bolje svoje vreme. 

Strelac

Partner neće tolerisati Vašu posvećenost poslu toliko, budite racionalni i organizujte se bolje. Slobodni, preko posla može doći do nekog zanimljivog poznanstva. Bićete zadovoljni poslom i radom sa kolegama. 

Jarac

Posvetite više pažnje partneru. Danas očekujte odličnu saradnju sa svima. Potrudite se da pomognete saradnicima koliko je to moguće. Osetan priliv novca je moguć.

Vodolija

Pokušajte da porazgovarate sa voljenom osobom o stvarima koje Vam smetaju.
Sporiji ste nego inače, a to je čudno za Vas. Potrudite se da se dobro organizujete.

Ribe

Pomalo sve ide sporije nego inače. Rasejani ste. Danas nemate koncentraciju za rad. Ipak, posle posla odmarajte, to Vam je neophodno. Moguć problem sa pritiskom. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta