Ovan 

Imate utisak da partner nije baš iskren prema Vama. Popričajte o svemu što Vas remeti. Budite otvoreni. Odličan je dan za druženje.

 
Bik

Pozitivni ste i komunikativni, pa ćete lako ostvariti svaku saradnju sa svima. Moguć je kraći put. Bitno je da se ne opterećujete previše radom.

 

Blizanci

Odlično se osećate u vezi. Romantični ste. Skloni ste flertu, ako ste slobodni. Iskoristite šansu za napredak na poslu, priliv novca je očekivan.

 Rak
Ne zapostavljajte partnera zato što niste dobro raspoloženi. Slobodni, niste sigurni sa kojom osobom treba da budete. Što se posla tiče, posvetite se obavezama i ne odlažite ih.

Lav

Osećate se veoma iscrpljeno. Imate potrebu da se osamite jer Vam smetaju drugi ljudi. Prijalo bi Vam da provedete više vremena sa voljenom osobom.

Devica

Ništa Vam ne ide kao što ste isplanirali. Dobar je dan za završavanje obaveza. Moguć je povećan stres zbog previše obaveza.

Vaga

Posetite prijatelje. Ne zapostavljajte društveni život zbog ljubavi ili posla. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće poznanstvo. Pozitivni ste danas.

Škorpija

Potrudite se da drugi ljudi budu zadovoljni kako sve radite na poslu. Nemojte se previše nervirati ako nemate dobru saradnju sa svima. Budite detaljni. Odmor Vam je potreban.

Strelac

Veoma ste komunikativni danas.  Preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Aspekti su sjajni i za usavršavanje, pa bi bilo dobro da porazmislite o tome da li biste mogli da upišete neki kurs u školi engleskog jezika ili možda španskog.
Jarac

Imate dosta planova. Organizujte se bolje na poslu. Previše ste ambiciozni, ali ovaj dan ipak može da bude veoma uspešan.
Vodolija

Ljubav treba da Vam bude na prvom mestu. Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza koje imate na poslu. Slobodni, posvetite vreme sebi, idite bar do frizera ili na masažu.
Ribe
Preosetljivi ste. Ne reagujete dobro na kritike drugih. Potrudite se da date sve od sebe da se usredsredite na obaveze koje su neodložne.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

Dodaj komentar