DNEVNI HOROSKOP ZA 4.2.2019

Ovan 

Danas ste jako društveni.  Imate dosta ideja,  ali se potrudite da se  fokusirate.  pomalo ste napeti i moguć je problem sa cirkulacijom.

Bik

Napeti ste zbog posla.  Imate višak energije.  Ne dozvolite da Vas neko izbaci iz takta.  Budete staloženi.

Blizanci

Moguć je kraći put. To bi vam prijalo.  Nemate motivaciju za rad.  Odredite prioritete na poslu i završite bar neke bitne stavke.  

Rak

Mogući su iznenadni troškovi. Nemojte se nervirati oko novca nego razmislite kakvu promenu možete napraviti da biste ga imali više. Strastveni  ste.

Lav

Imate potrebu da pomognete drugima.  Bilo bi dobro da se usredsredite na partnera i bliske ljude. Danas je dan za kompromise.

Devica

Imate previše posla i  pod stresom ste zbog toga.  Ne možete dobro da se organizujete.  Potražite pomoć od drugih.

Vaga

Danas je dan za zabavu i sport.  Skloni ste flertu, ako ste zauzeti ne zapostavljajte partnera.

Škorpija

Komunikativni ste.  Ako imate vremena odličan je dan za šoping. Kupite sebi nešto što davno planirate. Provedite više vremena u relaksaciji.

Strelac

Komunikativni ste. Lako dolazite do dogovora sa drugima i sve Vam ide od ruke i na kraju dana ćete biti uspešni.

Jarac

Bićete zadovoljni novčanom situacijom. Ipak, danas je dan za plaćanje računa, a ne za preveliko trošenje novca. Budite racionalni.

Vodolija

Veoma ste napeti jer ne možete i da utičete na druge ljude.  Gledajte sebe i završite svoje obaveze na vreme.  Ako imate vremena vidite se sa prijateljima.

Ribe

Nemate želju da viđate druge ljude. Najradije bi ste bili sami ceo dan. Ako to nije moguće, komunikacijuv svedite na minimum. Odmarajte posle posla

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta