Ovan

 

Stavite svoje potrebe na prvo mesto. Ne morate drugima uvek da pomažete. Ambiciozni ste i kolege će da cene vaš uložen trud.

 

Bik

 

Ako ste slobodni, mogli biste da razmislite da li treba da pustite u svoj život osobu koja se trudi oko vas. Ako ste u vezi, dajte sve od sebe da ne zapostavljate partnera zbog posla. Postoji mogućnost da se usavršavate.

 

Blizanci

 

Imate dosta obaveza, ali i želite da se vidite sa prijateljima. Budite odgovorni. Držite se plana rada, a lako ćete da se uklopite sa drugima.

 

Rak

 

Brine vas ishod postupaka. Neće baš lako da dođete do uspeha, ali ne treba da odustajete. Ne uključujte emocije u sve što radite. Rešenje je u praktičnosti.

 

Lav

 

Veoma ste napeti. Ipak, oraspoložićete se uz partnera. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo sa zanimljivom osobom.

 

Devica

 

Ne nervirajte se previše ako sve ne ide po planu. Držite se rasporeda i završite šta možete bez tuđe pomoći. 

 

Vaga

 

Moguće su promene na poslu. Može da bude dobro za vas da radite sa novim saradnicima. Romantični ste i uživate sa u vezi sa partnerom. Slobodni, ne donosite brze odluke u vezi sa ljubavlju.

 

Škorpija

 

Potrudite se da se fokusirate na ljubav, na flert, na nove osobe u vašem okruženju. Iskoristite dobre prilike za kraća putovanja. Zauzeti, strastveni ste i uspevate da poboljšate odnos sa partnerom.

 

Strelac

 

Pokušajte da sa partnerom uradite nešto što duže vreme želite, možete da idete do prijatelja ili u prirodu. Slobodni, osoba koja je komunikativna može da bude baš osoba koja je adekvatna za vas. Ne nervirajte se oko posla, nego dajte sve od sebe da ne mislite previše o tome.

 

Jarac

 

Budite odgovorniji na radnom mestu. Ispoštujte rokove. Ne pozajmljujte novac drugim ljudima.

 

Vodolija

 

Može da vas oraspoloži druženje sa prijateljima. Ne opterećujte se previše kritikama koje možete da dobijete na radnom mestu. Potrudite se da budete precizniji u obavljanju obaveza.

 
Ribe

 

Preosetljivi ste. Ne želite da drugima pričate o svojim problemima. Potrudite se da se fokusirate na bliske ljude koji mogu da vam budu podrška u  svemu što vam se dešava.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar