Dnevni horoskop za 3.6.2018

Ovan

Počnite da realizujete svoje ideje na poslu.  Potrudite se da budete kreativni, to će se ceniti. Skloni ste flertu više nego inače. 
 
Bik
Ako morate da radite, biće  previše stresno na poslu. Danas možete posetiti rodbinu ili prijatelje. Preosetljivi ste. 
 
Blizanci
Pazite šta kome pričate, jer ste danas previše komunikativni. Možete biti pogrešno protumačeni od strane drugih ljudi. Preporuka je da danas štedite.
 
Rak
 
Potrudite se da se fokusirate na posao. Budite vredni. Partner može biti od pomoći, pa ga pitajte za savet ako imate neki problem.
 
Lav
Napeti ste. Potrudite se da napravite balans između posla i obaveza koje imate. Provedite više vremena sa kod kuće. Prijaće Vam više odmora.
 
Devica
Usredsredite se da završavanje, a ne na započinjanje nekih stvari. Bilo bi dobro da se danas ne preforsirate, nego da odradite samo ono što je prioritet. Bavite se nekom aktivnošću, sportom, tako ćete biti manje pod stresom.
 
Vaga
Družite se više. Ovaj dan je je dobar  za ostvarivanje novih kontakata. Organizujte se bolje što se tiče obaveza, da ne biste nigde kasnili.
 
 
Škorpija
Danas ćete imati previše zahteva na poslu. Dajte sve od sebe da završite obaveze na vreme.  Moguć priliv novca, bićete zadovoljni.
 
Strelac
Idite na neki put. Imate previše ideja i planova, pa je zato važno da se ipak fokusirate na bitne stvari. Popodne posvetite organizaciji i napravite plan rada.
Jarac
Mogući su problemi sa novcem. Danas nije dobar dan za šoping. Platite račune na vreme. 
Vodolija
Napeti ste.  Najbolje bi bilo da provedete više vremena sa bliskim ljudima u koje imate poverenja. Boravak u prirodi će Vam prijati, pa izdvojite neko vreme za to. 
Ribe
Posvetite se poslu. Budite vredni i ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što možete da postignete, jer ćete tako biti haotični, a ne produktivni. Neka ženska osoba može biti od pomoći na poslu.
 

Mesečni horoskop za svoj znak pogledajte OVDE

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Preko viber broja, takođe, svakog dana. Broj je +381 64 413 88 49. Isti su kontakti za Astrolighthouse kurs/časove astrologije.

 

Dodaj komentar

Planete na današnji dan

Rođeni na današnji dan

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta