Dnevni horoskop za 3.4.2018.

Ovan

Nemojte preterivati sa trošenjem novca, budite štedljiviji. Veoma ste napeti, jer imate previše obaveza, a nikako da sve stignee da uradite na vreme. Brinete se previše. Provedite više vremena u društvu, nemojte se osamljivati.  
 
Bik
 
Mogući su manji problemi sa partnerom. Slobodni, skloni ste flertu. Bilo bi dobro da ne prihvatate kritiku lično i da napravite kompromis. Bolja je saradnja sa muškarcima nego sa ženama danas. 
 
Blizanci
 
Pomalo ste rasejani. Ne planirajte više obaveza nego što stvarno možete da obavite. Bavite se nekom fizičkom aktivnošću. Jačajte imunitet. 
 
Rak
 
Strastveni ste. Imate višak energije. Skloni ste flertu, ako ste slobodni. Zauzeti, ne budite ljubomorni i ne raspravljajte se sa partnerom. Poradite na poverenju u vezi.
 
Lav
Danas biste najradije ostali kod kuće, prilično ste pasivni i ne radi Vam se. Potrudite se da ne trošite energiju na osobe koje Vam ne prijaju. Moguća je prehlada.
 
 
Devica
Budite vredni. Komunikativni ste i sjajno se osećate. Danas jedino nije preporučljivo da idete na neki kraći put, pa odložite to za neki drugi dan.
 
Vaga
Moguć je povećan priliv novca. Držite se plana rada, budite disciplinovani i bićete pohvaljeni. Neka ženska osoba može biti od pomoći na poslu. 
 
Škorpija
Nervozni ste. Provedite više vremena kod kuće. Posetite rodbinu danas, prijaće Vam razgovor sa bliskim ljudima. Povedite više računa o sebi i ne izlažite se stresnim situacijama.
 
Strelac
Previše ste otvoreni prema drugima. Potrudite se da se ne nervirate oko sitnica. Danas se držite obaveza koje ste započeli, ne radite ništa novo, nego privodite ve kraju.
 
Jarac
Zadovoljni ste sobom. Odličan je dan za druženje, Ne prihvatajte odmah ponude za novi posao, nego dobro razmislite. Ne brzajte.
 
Vodolija
Razmišljajte o tome šta treba danas da uradite, ne planirajte previše za naredne dane. Ostanite fokusirani. Niste komunikativni, radije biste se posvetili sebi i izbegli kontakt sa drugima. 
 
Ribe
Ne osećate se baš najbolje. Provedite više vremena kod kuće, da biste "napunili baterije". Ako imate vremena bavite se svojim hobijem, radite nešto što volite. Ne mora uvek posao biti na prvom mestu.
 

Godišnji horoskop za svoj znak pogledajte OVDE

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Preko viber broja, takođe, svakog dana, od 9 do 22h. Broj je +381 64 413 88 49.

 

Dodaj komentar

Planete na današnji dan

Rođeni na današnji dan

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta