Ovan

 

Danas niste dobro raspoloženi. Nije vam lako da dođete do sjajnih rezultata. Uradite šta možete okviru svojih mogućnosti. 

 

Bik

 

Družite se sa prijateljima. Pokušajte da se ne opterećujete previše poslom. Ne dozvolite sebi da se nervirate oko posla.

 

Blizanci

 

Imate previše obaveza i treba da se bolje organizujete. Preuzeli ste previše obaveza na sebe. Potrudite se da ne ostavljate sve što treba za neki drugi dan, budite odgovorni.

 

Rak

 

Niste fokusirani. Imate potrebu da idete na kraći put ili da se relaksirate. Bavite se sportom ili provedite više vremena u prirodi.

 

Lav

 

Danas je preporučljivo da više štedite. Izbegavajte šoping. Nije vam lako da sve obaveze završite, ali pokušajte da se malo više pokrenete.

 

Devica

 

SKloni ste saradnji sa drugima. Moguć je početak novog projekta. Jednostavno vam je da dođete do dobrih rezultata.

 

Vaga

 

Ženska osoba može da bude od pomoći. Pokušajte da se ne nervirate oko posla, nego bi trebalo da se fokusirate na svoje zdravlje. Nije vam lako da donesete bitne odluke o promeni posla.

 

Škorpija

 

Romantični ste danas. Ako ste u vezi, pokažite partneru osećanja. Razmislite kojim sportom da se bavite, ako već to ne radite. Ako ste fizički aktivni, ne zapostavljajte svoje aktivnosti koje su vam bitne.

 

Strelac

 

Nije vam lako da dođete do rešenja problema na poslu. Zbunjeni ste i niste sigurno čemu treba da se okrenete. Dajte sve od sebe da provedete više vremena sa bliskim ljudima.

 

Jarac

 

Teško vam je da se fokusirate na posao. Potrudite se da date sve od sebe da udovoljite sebi. Bitno je da ste komunikativni. To će da vam bude od koristi na poslu.

 

Vodolija

 

Priliv novca je povećan. Veoma ste zadovoljni kako se sve dešava na radnom mestu. Kupite sebi nešto što ste odavno planirali. Ne donosite brzo odluke u vezi sa poslom.

 

Ribe

 

Preosetljivi ste na kritiku. Ipak, pokušajte da ne budete previše emotivni. Budite racionalniji i vredni da biste sve stigli da završite na vreme.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar