Ovan

 

Skloni ste kompromisu. Dajte svoj doprinos na poslu da biste bili uspešniji. Odličan je dan za neku novu saradnju.
 

 

Bik

 

Zabrinuti ste da li stižete da uradite sve obaveze. Budite vredni i organizujte se bolje. Neka ženska osoba može da bude od pomoći.
 

 

Blizanci

 

Dobro se osećate. Lako vam sve ide i veoma ste strastveni. Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru.
 

 

Rak

 

Imate potrebu da više vremena provedete sa porodicom. Usporeni ste i nije vam lako da sve postignete na vreme. Potrebna vam je veća motivacija.
 

 

Lav

 

Prilagodite se saradnicima. Radoznali ste i lako ćete da ostvarite neki dobar dogovor sa drugima. Veoma ste inteligentni i lako dolazite do rešenja problema.
 

 

Devica

 

Strpljivi ste i lako dolazite do željenih rezultata danas. Sve vam ide od ruke. Finansije mogu da se poboljšaju jer je izvestan napredak na poslu.

 

 

Vaga

 

Nestrpljivi ste da pokažete šta sve umete. Brzo se dogovarate sa drugima i lako vam je da napravite neki plan rada. Tvrdoglavi ste više nego inače, popustite malo.
 

 

Škorpija

 

Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata. Razmislite o nekim novinama u poslu. Potrebno je da budete tolerantniji prema saradnicima.
 

 

Strelac

 

Originalni ste i dovitljivi. Jako brzo uspostavljate nov plan rada. Okružite se saradnicima koji su slični vama.
 

 

Jarac

 

Intenzivne su obaveze koje imate i ne postižete da uradite sve kako ste očekivali. Ambiciozni ste i uz pomoć drugih ljudi možete da dolazite do dobrih rezultata. Pod stresom ste zbog previše posla.
 

 

Vodolija
 

Optimistični ste što se tiče planova koje imate. Sve vam ide lakše nego što ste zamislili. Imajte više strpljenja za rad.
 

 

Ribe

 

Preuredite privatni ili poslovni prostor. Završite stvari koje stalno odlažete. Veoma ste efikasni na radnom mestu.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar