Ovan

 

Budite strpljivi sa osobom koja vam se dopada. Zauzeti, imajte razumevanja ako je partner napet ili nervozan. Započnite na vreme da radite sve što treba za danas.

 

Bik

 

Ne obazirite se na to šta ljudi pričaju. Ignorišite sve koji vas usporavaju. Ako ste slobodni, budite otvoreni prema osobi koja vam se dopada.

 

Blizanci

 

Pravite kompromise sa kolegama. Danas je odličan dan za saradnju. Moguć pad imuniteta. Brinite malo više o sebi.

 

Rak

 

Opustite se uz partnera. Odlično se osećate u vezi.  Moguće je neko novo poznanstvo.

 

Lav

 

Nemojte na poslu da radite neke stvari za druge, uradite samo svoj deo posla. Imaćete manje stresa tokom dana. Premoreni ste, nađite vremena za relaksaciju.
 
 

Devica

 

Budite strpljivi sa partnerom. Ne forsirajte nikog da se prilagođava vama. Bitan je kompromis.

 

Vaga

 

Danas ste veoma komunikativni i možete upoznati neku sličnu osobu. Saradnici Vam nisu naklonjeni danas, ali ne možete baš to da promenite. Možete da  se prilagodite, pa vam je to pametnije.

 

Škorpija

 

Skloni ste uživanju. Nemojte da uskratite partneru pažnju i ljubav ako imate probleme sa novcem ili poslom. Veoma ste društveni.
 

 

Strelac

 

Dosta stvari može da se izjalovi, ali ne treba da odustajete. Neke stvari koje odavno treba da završite u vezi sa poslom, konačno ćete da okončate.
 
 

Jarac

 

Ne plašite se da kažete šta Vam se ne dopada kod partnera. Rasprava je moguća danas. Ako niste raspoloženi za zabavu, bolje je možda da ostanete kod kuće. To može da vam prija.
 

 

Vodolija

 

Bitno je da budete agilni ovog ponedeljka da vam neko sa posla ne bi zamerio što imate propuste. Ne preterujte sa obavezama. Mogući su problemi sa glavoboljom.

 

Ribe

 

Budite podrška partneru u vezi sa nekim idejama koje ima. To je veoma bitna stavka u vezi da biste učvrstili odnos. Ako ste slobodni, na kraćem putu je moguće novo poznanstvo sa pričljivom osobom koja vam baš nije slična, ali je zanimljiva.  

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar